Жестокост към Прея в "Капките". Обещали й място на финала, певицата бясна и прецакана с парите

Жестоко прецакана е певицата Прея!


Шоколадовата изпълнителка, която даде най-доброто от себе си в имитаторското шоу "Като две капки вода", не може да си намери място от яд, че не стигна до финала.
Причината за разочарованието на девойката е фактът, че Прея до последно е готвена за финалистка и самата тя е влязла с това условие в предаването, издават пред "България Днес" хора от екипа на "Капките".
Прея е получила минимален хонорар за участието си, но с обещанието, че ще се бори за голямата награда в края на шоуто.
"Голям удар беше за нея това, че я изхвърлиха от финалната четворка в предпоследния епизод. Заради многото шум, който се вдигна около Поли Генова, продуцентите решиха, че тя е по-подходяща" - разказват от екипа на предаването.
В началото на шоуто Прея беше сред фаворитите на зрителите. Певицата с нигерийска кръв блесна на сцената на "Капките" и спечели популярността, за която дълги години драпаше в музикалния шоубизнес. Финалът за шоколадовата изпълнителка беше в кърпа вързан, но в последния момент колежката й Поли й взе звездния миг.
Четиримата финалисти, които ще се борят тази вечер в шоуто, са вече ясни. Генова ще се въплъти в образа на Адел, а Калин Врачански ще имитира Васил Михайлов. Чаровният ерген Орлин Павлов си е избрал големия Емил Димитров, а изненадата за сезона Геро ще влезе в ролята на Юрий Никулин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене