Ивана пя на най-голямата сватба

Ивана е заобиколена от огромна тълпа

Любимата певица на народа Ивана пя на турска сватба с рекорден брой гости - 3000 души, научи "България Днес".


Изпълнителката беше голямата изненада за младоженците, които се врекоха във вярност пред хиляди хора в Дулово.


"Това е най-голямата сватба, на която съм пяла. Изключително емоционално събитие, благодаря на младоженците Елиз и Илкер и на техните родители за поканата. Много съм щастлива, че бях част от този специален за тях ден, и им пожелавам много любов, защото това е най-важното", сподели Ивана.


В продължение на няколко часа гостите празнуваха и се забавляваха истински с хитовете на певицата.


"За пореден път се убедих, че българската музика е еднакво обичана както у нас, така и в чужбина", разкри Ивана, като допълни, че и чуждестранните гости, присъствали на тържеството, познават добре нашата музика.


По неофициални данни това е най-мащабната сватба, която някога се е провеждала в Североизточна България. Гости разказват, че тържеството е било наистина впечатляващо, като младите влюбени нямало как да обърнат внимание на всичките си гости заради огромната бройка.


На сватбата Ивана е била в компанията на вечната си дружка - музикантката Стояна, която е до нея на всяко участие, независимо дали е участие в дискотека или частно парти. Именно на изявите извън нощните заведения залага все по-често напоследък изпълнителката. Ивана дори пропусна последната церемония по раздаването на годишните награди на телевизия "Планета", тъй като имаше предложение за частна изява във Варна. Още преди събитието Ивана заявила на продуцентите си, че предпочита да припечели солиден хонорар, вместо да стои на няколкочасовата церемония.


Ивана и компания вероятно са прибрали петцифрена сума за изявата си на сватбата в Дулото, като точната сума е невъзможно да бъде уточнена. Причината - хонорарите за частните партита се договарят индивидуално между желаещите и продуцентите на фолкизпълнителите. През изминалия месец програмата на Ивана бе доста динамична, защото освен сватбените тържества, на които тя бе гост, месец май премина и под знака на абитуриентските балове, където певицата и нейният бенд бяха предпочитани музикални гости.


"България Днес" научи още, че на сватбата е присъствал и Тони Стораро. Той е бил поканен като гост на мащабното събитие, тъй като имал много приятели на събитието в Дулово.

Тони Стораро също е присъствал
Тони Стораро също е присъствал


Преди 7 години Ивана отново пя на сватба в Дулово, но тогава гостите бяха "само" 2000. Най-важният гост тогава бе почетният председател на ДПС Ахмед Доган, а неговата любимка Есил Дюран също представи няколко парчета. Сватбата беше на дуловчанката Мерин Сефер (дъщеря на Гюнай Сефер) и бизнесмена Сердар Коркмаз от Силистра.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене