Осиновихме си мечка!

Фамилията сяда заедно на масата

По 25 кг риба на ден изяжда огромното животно

Стьопа се превъплъщава в различни роли за фотосесии

В необичаен домашен любимец се превръща огромен мечок.
Той носи звучното руско име Степан и дели един покрив със своите осиновители Светлана и Юрий Пантелеенко. Те отглеждат гигантското животно в собствения си дом в Москва повече от 20 години. Осиновяват го, когато е едва тримесечно малко мече и плановете им съвсем не са свързани с дългосрочното му отглеждане.

Впоследствие двойката до такава степен се привързва към Стьопа, че той вече е пълноправен член на фамилията им. За да се отблагодари на своите любящи стопани, 300-килограмовият мечок се включва дейно в домакинската работа. Той редовно помага на Светлана, като полива цветята. Обожава да гледа телевизия заедно с тях и комфортно се настанява на дивана пред екрана.

Огромното животно помага на Света в градината
Огромното животно помага на Света в градината

"Нашият мечок е изключително социален. Той обожава хората и никога не е проявявал агресивно поведение", споделя Юрий пред "Дейли Мейл".
Апетитът на хищника нараства с всеки изминал ден. В менюто му присъстват 25 кг риба, зеленчуци и яйца. Степан обожава и кондензирано мляко и собствениците му приготвят по една консерва за десерт. На вечеря всички сядат заедно на масата.

На дивана Стьопа се нарежда първи
На дивана Стьопа се нарежда първи

Юрий и Света са професионални дресьори и именно затова успяват да укротят иначе бурния нрав на мечока. След като дълги години работят над поведението му, Стьопа се превръща в единствената мечка в света с толкова мек характер. Той участва в редица руски филмови продукции. Всяка Коледа е част от празненствата и седи кротко до Дядо Мраз.

Мечокът позира заедно с поредната Маша
Мечокът позира заедно с поредната Маша

Освен в киноиндустрията Степан се снима и в различни фотосесии с булки и с малки деца. Особена слава придобива, след като анимационният филм "Маша и Мечокът" става абсолютен световен хит.
"Имаме купища запитвания за снимки със Стьопа и малки руси момиченца, които да се превъплътят в ролята на Маша. Много е смешно, когато дечицата видят, че гигантската мечка не е само анимационен герой", разказва с усмивка Юрий.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене