Памела: Всички ме опънаха!

Памела е сексиконата на 90-те

Секс с всички от екипа съм правила поне по веднъж на снимачната площадка на сериала "Спасители на плажа".
Пикантното разкритие направи русата икона на Холивуд Памела Андерсън. Актрисата с внушителен бюст и перфектни форми повдигна завесата на задкулисните събития на култовата поредица от 90-те години и докара до екстаз милионите си фенове по света.

Всички от екипа на "Спасители на плажа" са минали Андерсън поне веднъж
Всички от екипа на "Спасители на плажа" са минали Андерсън поне веднъж

Сериалът, който бе хит сред малки и големи години наред, се оказва повече от скандален. На снимачната площадка са се случвали такива неща, че голяма част от актьорите и до днес се червят заради изцепките, които са правели по онова време.
Продуцентът Дейвид Хаселхоф изглежда е давал много голяма свобода на екипа си, тъй като Памела Андерсън разкрива наистина невероятни неща. Зад кулисите на снимките са се организирали такива партита, че купоните и на най-глезените богаташи изглеждат детска игра пред тях.


"Беше истинска вакханалия. Всички се натискаха навсякъде и по всяко време", споделя 48-годишната блондинка. Тя не крие, че толкова красиви актьори и актриси на едно място неизменно нажежавали атмосферата до червено и се стигало до тайни и не толкова интимни срещи, които и до днес карат цял Холивуд да се черви. Една от причините всичко да се запази в тайна толкова години е фактът, че абсолютно всички от екипа участвали в подобни "купони". Именно по тази причина се договорили да запазят в тайна случващото се зад кулисите на продукцията.

Русата нимфа бе мечта на милиони мъже по света
Русата нимфа бе мечта на милиони мъже по света

"В караваните, зад тях, под тях... такива работи се случваха буквално навсякъде. Мисля, че накрая всеки поне веднъж бе имал "по-личен контакт" с всеки", шокиращо откровена е Андерсън. "Лично прелъстих всички мъже в екипа и поне по веднъж правихме секс", допълва Памела.


Актрисата реши да разкрие скандални детайли около оригиналната поредица, защото в момента се снима в игралния филм "Спасители на плажа" с Дуейн "Скалата" Джонсън в главната роля. Самата Памела отново ще се появи в образа на Си Джей.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене