Орлин Павлов отказва тлъста пачка от Преслава

Притиснат в ъгъла от най-желаната чалгарка у нас е певецът Орлин Павлов.
Преслава е взела на мушка вечния ерген и упорства да бъде негова дуетна половинка. Фолкаджийката била убедена, че един дует с Орлин ще я изстреля наново във висините и всичките й колежки ще умрат от яд.
Според Преси Павлов е идеалният партньор, с когото да натрие носовете на зложелателките си в "Пайнер". След като незаслужено взе титлата Певица на годината, Преслава си спечели многобройни врагове и дори изгуби единствената си приятелка в музикалната компания - Галена.
Орлин и фолкаджийката се сприятелили зад кулисите на "Като две капки вода" и изпълнителката решила, че може да използва дружбата им за свои лични цели. Въпреки безспорния чар на певицата Павлов категорично отказвал на колежката си да запише дует с нея, тъй като смятал, че е много под нивото му. Преси стигнала до отчаяние и предложила тлъст хонорар на хубавеца, но и това не склонило упорития певец.
Според близки до изпълнителя Павлов, той е крайно разочарован от финала на "Капките". Орлин, който беше сред фаворитите, се класира едва на четвърто място, следван от Геро и Поли Генова. Голямата награда - чисто нов скъпарски автомобил, отиде в актьора Калин Врачански, който се представи блестящо във всеки епизод на тазгодишния сезон на формата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене