Напук на Алисия и Бирмата - Преслава заби Ники Михайлов

Двамата се появиха заедно в нощен клуб

Женското отмъщение може да е жестоко!
Доказа го фолкпевицата Преслава. Макар месеци наред дума да не обелваше по въпроса, че бившият й Жоро Бирмата заби колежката й Алисия, Преси си го върна тъпкано. Най-оборотната чалгарка завъртя любовна афера не с кого да е, а голямата любов на Ася - вратаря Ники Михайлов!
Поредният епизод от размяната на половинки в родните чалга-футболни среди, кипи с пълна сила. За по-малко от година двете певици врътнаха мъжете си. Алисия и Михайлов често се събираха и разделяха най-вече заради изневерите на вратаря. Точно в момент, в който той обещава да се кротне и твърди, че иска семейство и деца именно с Алисия, получава нож в гърба. Половинката му иска да се разделят, а само седмица по-късно заминава на романтична почивка в Тайланд заедно с Жоро Бирмата. Националът е съсипан.
"Ники не очакваше подобно нещо. Алисия винаги му е прощавала всички глупости. Той й обеща, че тази година ще се оженят, но тя явно не издържа и хукна при Бирмата", издават близки на футболиста.

Преси и Ники се забавляват цяла нощ
Преси и Ники се забавляват цяла нощ

Изоставеният Михайлов дълго не се показваше на публични места. Едва в последните седмици се върна към ергенския си начин на живот. С компания от свои верни приятели често може да бъде забелязан в нощните клубове на София. Резултатът не закъсня. Свалката с Преси е станала наскоро. Двамата не успяха да я запазят дълго в тайна. Във понеделник вечерта Преслава и Михайлов са пристигнали заедно в нощен клуб в Студентски град. Изпълнителката не е имала участие в клуба, дошла е като гост с Ники. Компания им е правила друга двойка - близка приятелка на Преси и нейното гадже. Четиримата са се настанили на едно от вип сепаретата в клуба, точно до диджея. Изпълнителката на "Водка с утеха" и синът на Боби Михайлов се забавляваха цяла нощ под звуците на чалга ритми. Михайлов бе във вихъра си, танцуваше, както рядко може да бъде уловен, и не изпускаше от уста любимото си наргиле, разказват очевидци. Двамата с Преси не са показали близост и размяна на ласки на публично място не е имало. Цялата дискотека обаче е станала свидетел, че компанията си тръгва по едно и също време в късните часове на нощта.
Аферата между двамата е най-доброто им отмъщение към бившите, убедени са близки на Преслава. Макар с Бирмата да стигаха дори до бой, за певицата бизнесменът си остава голямата й тръпка.

"При нас има любов, но проблемът е друг - ние не се разбираме. Като куче и котка сме. Прочухме се с нашите раздели и събирания. Но е факт, че един ден можеш да ни видиш заедно, утре да сме във война, на третия ден - да сме лудо влюбени, на четвъртия - пак да има някаква драма...“, изповяда преди време певицата. Двамата се прочуха с шумните си скандали, побоища дори в заведения. Последната им изцепка бе миналото лято, малко след като се разделят окончателно. Срещат се на паркинг в Слънчев бряг, започват да се карат, Станоев избухва и набива шофьора на Преси. След тази случка двамата окончателно прекъсват всякакъв контакт. Въпреки това полудява от ревност, когато разбира за любовта му с Алисия.
Жоро и Преслава бяха заедно повече от три години
Жоро и Преслава бяха заедно повече от три години

"Общи познати й разказват как Жоро сега е много по-спокоен, няма караници с Алисия. Той я глези, угажда й. Преслава се дразни", издават близки на певицата. Наскоро масло в огъня налива и още една бивша на Ники Михайлов - Николета Лозанова.
"Радвам се, че Алисия намери човека, който да я обича истински. С нея сме в добри отношения", издаде се в собственото си предаване Ни Ло. Така думите на Николета сложиха край на една война. Но избухна друга. Именно размяната на мъжете на Ни Ло и Алисия години наред бе нарицателно за женска злоба. Сега Ася има нов враг - Преслава, за която и бившата й най-добра приятелка Галена може да потвърди, че няма скрупули да постигне своето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене