Фолкаджийката Роксана: Мъжът ми ме накара да абортирам насила

На ръба на отчаянието и пред тотален фалит е фолкпевицата Роксана.
Ромската изпълнителка е изтерзана до краен предел от бившия си вече мъж Калин и е започнала да посещава психолог, за да се възстанови, разкрива самата певица.
Чалгарката се раздели със съпруга си, с когото живя под един покрив цели 13 години. Роксана признава, че през последните няколко години е била подлагана на непрестанен психически тормоз от страна на половинката си.
За разлика от колежката си Софи Маринова, която наскоро изяде шамарите от гаджето си Гринго, Роксана не е била физически тормозена, а само психически.
Певицата искала дете от Калин, но той никога не бил готов за наследник. Наложило се Рокси да направи няколко аборта, за да угоди на мъжа си.
"Това моето не беше живот. Постоянно бях под напрежение, нямах миг спокойствие. Започнах да получавам паникатаки. Обиколих всички добри психолози, докато намеря подходящия за мен, и сега го посещавам редовно" - разказва измъчената изпълнителка.
Освен че е без мъж в момента, Роксана е останала и без пари. За да е мирен и кротък бившият й, изпълнителката му е оставила всичко и се е изнесла на квартира.
"Подарих му джипа си, предоставих му правата на всичко, което сме имали общо, само и само да е спокоен" - допълва изтормозената певица, категорична, че никога повече няма да се върне назад.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене