Фики пак награби Преслава

Старата любов ръжда не хваща!


Фолкизпълнителите Фики и Преслава отново се награбиха на публично място, видя "България Днес".


Палави подмятания, засукани движения и изпепеляващи погледи белязаха събирането на двамата на едно място. Поводът - Преслава отпразнува с лудо парти 32-рия си рожден ден в дискотека в Студентски град в столицата, а синът на Тони Стораро беше сред специалните гости на добричлийката.

Двамата в страстна прегръдка
Двамата в страстна прегръдка

Преслава и Фики се закачат
Преслава и Фики се закачат


Появата на двамата на сцената в нощното заведение се превърна в буря от емоции. Двамата се редуваха да изпълняват свои песни, но не се ограничиха само с артистичните изяви. В един момент той не се стърпя и страстно прегърна най-добрата фолкпевица. Двамата се залюшкаха в романтичен танц, докато дискотеката се огласяше от бесни ритми.


Заведението в Студентски град е символично за отношенията между двамата фолкизпълнители. В началото на март миналата година дискотеката стана арена на зрелищно меле между бившия на Преслава - Жоро Бирмата, и охранителите. На афтърпартито след раздаването на годишните награди на телевизия "Планета" Преслава и Фики свалиха всички задръжки и започнаха диво парти пред очите на всички посетители. Вероятно информацията, че Преслава се забавлява толкова демонстративно с колега, е достигнала до бизнесмена Георги Станоев, който скорострелно пристигна на място и настана чутовен скандал.


"Цялата драма започна, защото Преслава и Фики не спираха да се закачат. Танцуваха заедно, а в един момент започнаха да се целуват. Действията им бяха повече лигавене за шоуто, отколкото да имат някакви интимни намерения. "Къртица" веднага е звъннала на Бирмата да му разкаже и затова той толкова бързо се появи в дискотеката. Бирмата започнал да държи сметка на Преслава и да й крещи и затова тя не е издържала и му е зашлевила шамар. Останалото е история - ответният удар на Бирмата, намесата на охранителите и изхвърлянето му от дискотеката", разказаха тогава свидетели.


ЧРД празненството в неделя вечерта по никакъв начин не се различаваше от скандалната вечер - отново сексуални намеци и провокативни закачки. Този път обаче не си стигна до инциденти, макар че Преслава за пореден път демонстрира фриволно поведение. Различното е, че Бирмата отдавна не е част от живота й и няма човек до себе си, на когото да дължи обяснения за постъпките си.

Андреа, Преслава и Фики на партито
Андреа, Преслава и Фики на партито


Самото празнуване започна по-рано вечерта, когато фолкпевицата събра близки приятели в друго заведение. Сред гостите бяха Андреа, Фики, Софи Маринова, стилистът Стоян Стоянски, гримьорът Мис Бони и други приятели на добричлийката. Част от тях впоследствие се преместиха в дискотеката. Андреа влезе в ролята на оператор и пускаше видеа от случващото се на запомнящото се парти.

Певицата започна купона от вечерта
Певицата започна купона от вечерта


"Получих толкова поздравления за здраве, любов, късмет и щастие, че ако са стигнали до Божите уши, ще ми стигнат за два живота!", заяви доволна Преслава, която си направи сама подарък за щастливия ден - пусна видеото към новата си песен "Няма да ти пиша". Песента носи силен летен заряд и много настроение, а в клипа има анимационни елементи, които му придават допълнителна екзотичност. За музиката и аранжимента изпълнителката заложи на Даниел Ганев, а стиховете са на Радостина Денчева.


"Пожелавам ти много здраве щастие и късмет. И винаги да си номер 1", поздрави я Андреа. С тези думи тя ясно посочи чия страна взема във войната между Преслава и Галена за най-добра певица в попфолка. Двете бивши аверки не си говорят от последните фирмени награди, а доказателство за продължаващия им е раздор е липсата на Галена от купона.


Реално празникът на Преслава продължи два дни, тъй като още в събота вечерта тя посрещна рождения си ден в дискотека в Пловдив. От заведението я изненадаха с торта, а тя с голяма усмивка духна свещичките.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене