Драго Чая ухажва Кеца

Естрадната звезда се продаде на чалгата, пее с фолкаджийката Рени

Опасно близки са Васко Кеца и Драго Чая!
Всичките си усилия хвърля в последно време Драганов, за да спечели сърцето и благоразположението на естрадната звезда.
Бившият телевизионен водещ и цирков артист ухажва здраво прочутия изпълнител Васил Найденов с цел да си уреди сигурно участие в бъдещите концерти на Кеца, научи "България Днес".

Чая до Найденов
Чая до Найденов

Импресариото и най-доверен човек до Кеца – Ивайло, присъства на всички срещи между Чая и Васил. Ивайло следи изкъсо всяка крачка на естрадния певец и дава мнението си преди окончателните професионални и лични решения на Найденов.
Откакто се изпокара жестоко с близката си дружка Лили Иванова, Драганов държи да запази приятелски отношения с всички нейни колеги. След като естрадната прима му би шута, Чая стана неразделен с дует "Ритон", Георги Христов и редица прочути имена от гилдията. Драго е водещ на всички самостоятелни концерти на родните изпълнители и се урежда с добри хонорари само за няколко часа празни приказки на сцената.

Интересна компания ...
Интересна компания ...

Не само парите, които прибира в джоба, са стимул за Чая, но и възможността да си върне изгубената през годините слава. Ето защо шоуменът е решил, че е време да насочи усилията си към една от най-големите български певци. Кеца от своя страна няма нищо против да получава внимание от младия и амбициозен водещ.

Рени и Кеца се сближиха
Рени и Кеца се сближиха

Драганов и Найденов бяха в интересната компания не на кого да е, а на фолкпевицата Рени. Кеца и фолкаджийката са имали участие заедно в Мадрид, откъдето са си разделили крупна сума пари, издават запознати. Фотоси от събитието показват неподозирано добро приятелство между естрадната легенда и фолкаджийката, въпреки че през годините Найденов остана най-върлият противник на лекия жанр.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене