Фолкпевицата Камелия: С Преслава съм само на "здрасти"

Преслава

Нямам какво да си кажа с нея

КОЯ Е ТЯ

Камелия Вескова, по-известна само като Камелия, е певица, актриса и телевизионна водеща. Родена е на 10 януари 1971 година в град Чипровци. През 1994 година става победител в организираните по това време конкурси за красота "Мис Чипровци" и "Мис Монтана". На финала на конкурса "Мис България" се класира сред първите шест най-красиви българки.
"България Днес" разговаря с нея за лятото, напускането на "Пайнер" и отношенията й с Преслава.

Иво АНГЕЛОВ

- Камелия, мина доста време, откакто работиш самостоятелно. Какво научи за това време?


- През октомври ще станат 2 години. Научих много - едно е да си под похлупак, друго е да си сам. Когато си сам и минаваш през трудности, се учиш. Виждала съм си мои грешки, разбрах какво ми е нужно като продукт и си вървя по моята пътечка. Чувствам се добре и спокойна. Нямам страхове и съм уверена в това, което правя. Повече от това - здраве му кажи!


- Съжаляваш ли за нещо, след като напусна "Пайнер"?


- Не! Аз взех максимално, преживях всичко и всичко приключи там. Бях на едни от най-добрите условия, чисто финансово. Имах свободата да си изказвам мнението, макар че на някой може да не му е харесвало. Винаги съм била себе си - и тогава, и сега. Ние сме си били полезни в един момент, но отношенията ни приключиха и не може да продължат нататък. Не съм сърдита на никого. Няма обида у мен. Благодаря за всичко, което съм преживяла.


- Виждаш ли се с бившите си колеги от "Пайнер"?


- Говорила съм си с колеги през тези 2 години. Някои от тях вече не са във фирмата. Забелязвам, че на някои им се иска да направят крачка, но не са готови за нея. В такъв случай човек е по-добре да стои под похлупак и да има хора, които да го обгрижват. Свободата не е за всеки, тя е за този, който може да носи отговорност.


- Например Глория дълго време се колебаеше дали да започне самостоятелна кариера, но накрая подписа договор.


- Това си е нейно решение. Щом е подписала, явно е решила, че така е по-добре за нея. Мога да й кажа - окей, това е твоето решение. Предполагам, че никой не я е заставял, както мен никой не ме е заставял да оставам. Нито съм притискана, нито гонена. Просто седнахме и поговорихме веднъж, втори и трети път и се видя, че няма как да продължим напред. И тогава реших да си тръгна.


- Имаше сериозна позиция по отношение на Преслава. С нея говорила ли си си?


- Лично към нея нищо не съм казвала. Когато са ме питали за награди, съм казвала кой мисля, че ще спечели. Това не е лично към нея, а защото познавам бизнеса. Това, че някой се е припознал и се обижда, си е негов проблем. Аз съм си дала мнението по даден бизнес въпрос. Харесвам я като глас и изпълнител, но не мога да скрия и нещата, които не ми харесват. Просто това си е лично мнение. Но не говоря за нея като човек, защото не я познавам като такава. Не ме интересува ничий личен живот. Говорихме си веднъж, когато се засякохме в едно заведение заедно да пеем. Казахме си "Здравей". Явно някои хора просто няма какво да си кажат. След това се видяхме в един фризьорски салон и отново се поздравихме със "Здравей". Животът ни среща с различни хора и с някои просто нямаме какво да си кажем. Това не прави другия човек лош.

Камелия
Камелия

- Какви са плановете ти за лятото - почивка или работа?


- Аз вече почивах, сега е време за работа. След това пак почивка и пак работа - ще ги редувам. Не обичам дългите отпуски, защото повече ме натоварват, отколкото да ме заредят. Обичам да почивам максимално 5-6 дни и вече съм готова - аз съм от бързозареждащите се батерии.


- Таза година ще ходиш ли отново на нудистки плажове?


- Направих вече доста солиден тен, защото продължавам да се пека без бански. Иначе си пускам снимки само с бански.


- В чужбина или България?

- Засега съм си у нас. Много обичам нашата плажна ивица.

- Има ли по Черноморието условия за нудистко плажуване?


- Който търси, намира. Гледам да не се натрапвам на хората и да не преча на никого. Предпочитам да не бъда забелязвана. Хубаво е човек да се поприкрива, макар че никой няма да види при мен нещо, което да е по-различно от която и да е нормална жена. Предпочитам уединението, за да мога наистина да се заредя. Но това е за хора, които сами за себе си го искат, а не за да бъдат център на вниманието. Всичко е до желание.


- Плуваш ли, или само се печеш?


- Аз не умея да плувам.


- Каква ти е позицията по вечната полемика къде морето е по-хубаво - в България или Гърция?


- Въпрос на вкус е, къде се чувства човек по-добре и къде е обслужен по-добре. Важно е къде цената отговаря на качеството и къде почиващият не се чувства прецакан. Затова и въпрос на личен избор е на кого къде му харесва. В България аз обичам плажовете чисто като ивици, защото пясъкът и морето ги усещам много за себе си. Според мен разликата между България и Гърция е в цените, качеството на храната и обслужването. Според мен това много привлича българите в Гърция. Там обслужването е много добро и дори да е малко по-скъпо, когато си обслужен с усмивка, на теб ти е приятно и забравяш, че ти е с 20% по-скъпо.


- На теб случвало ли ти се е да те прецакват по Черноморието?


- Случвало ми се е да ми сервират в очукано заведение спаружени краставици. Спаружената салата по никакъв начин не отговаряше на цената, която й беше сложена. Имах чувството, че е била правена преди няколко дни. А когато задуха и стана хладно, помолих да пуснат една щора, но и това не беше направено. Тези неща ме накараха повече да не се върна в това заведение. Обслужването и отношението са нещата, които дразнят нас, клиентите. Когато усетиш внимание, накрая с кеф ще си платиш сметката, че и по-голям бакшиш ще оставиш.


- Получаваш ли много покани за участия по морето?


- Да, имам участия. За съжаление летният сезон в България е много кратък. Обичам да ходя да си почивам още юни, когато на нашето Черноморие още няма никой. А пък има достатъчно топли дни и хубаво време. Винаги ме е учудвало защо сезонът започва толкова късно - масово е след 10-15 юли. А от края на май до септември има възможност да се почива. Забелязала съм, че масово хората се втурват в един определен период, изтръсква се крушата наведнъж, както се казва. Тогава е голяма блъсканица и аз определено я избягвам. Но участия имам и определено не мога да се оплача.


- През последните дни беше тиражирана информация, че Преслава и Галена не могат да ти стъпят на малкия пръст, че изкарваш много повече от тях...


- Това няма как да съм го казала аз. Не обичам да се сравнявам на такива теми. Нито следя колко участия имат, нито на какви условия работят. Звучи ми доста несериозно, ако някой е повярвал в такава информация. Мога да говоря единствено за себе си. Не знам тяхната ангажираност, за да се сравнявам с тях. Всеки си е добър и всеки печели толкова, колкото работи.


- Новината беше интерпретирана, че отново вземаш страната на Галена във войната й с Преслава.

- Много обичат да ме поставят на някакви позиции на базата на предишни мои изказвания - от никъде на никъде. Не ми е работа да броя парите на хората. Не е и в стила ми да се сравнявам. Мога да изкажа лично мнение, но няма как да се случи да казвам кой е по-по-най.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене