ОВЕН: Полезна информация

РАБОТА В петък и почивните дни изпълнявайте преките си задължения на работното място. Срещите ви са успешни и ще ви обогатят с интересна информация. Имате възможност да разговаряте с хора, които са извор на нови важни за вас знания. От значение е да съумеете да извлечете най-важната информация, която да ви е полезна в следващите дни и месеци. От понеделник до края на седмицата внимавайте да не усложните отношенията си с вашите колеги, защото ще ви държат под напрежение до края на месеца. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех на работното място. Поставете успешно ново начало, но преди това приключете с нетърпящи отлагане задачи. Служебни проблеми са плод на неизбежни интриги, които ви пречат да се справите със задълженията си. Обмислете разширяване на дейността си. Наложете си спокойствие, защото в нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място.

ЗДРАВЕ Възможни са нервен срив и травми. Можете да ги избегнете, ако се разтоварите от напрежението в спортната зала и се заемете със служебните си задачи. От вас зависи да не се предавате във властта на емоцията.

ЛЮБОВ Престанете да изисквате от вашите близки пълно подчинение на вашата воля. Създайте си положителни емоции. Запомнете, че е грешка от ваша страна, ако влагате в любовта материални стремежи. Няма да бъдете щастливи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене