БЛИЗНАЦИ: Приходи

РАБОТА Началото на седмицата ви обещава нови задачи и отлични приходи. Завистта на ваши роднини не е причина да давате заеми, които няма да ви върнат, защото не само няма да ги омилостивите, а ще започнат да се държат още по-арогантно и да ви нараняват. От понеделник деловите срещи са успешни и е във ваша полза да ги осъществите. Въпреки опитите да ви изнудят да инвестирате, бъдете отговорни както към финансите си, така и към задълженията си. Не е във ваша полза да уговаряте сделки с непознати хора дори и ако ви се струват благонадеждни. Ако искате да сте спокойни и да нямате натоварване в края на месеца, завършете задачите си до края на тази седмица. След като се справите с тях и се приберете, се отдайте на заслужена почивка. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите неприятели, които за пореден път правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете внимателни!

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, затова е по-добре да отмените натоварващите ви срещи и разговори. През цялата седмица сте унили, без настроение заради отпадналост и преумора. Не посягайте към чашката.

ЛЮБОВ Любовно признание, което ще получите, ви носи радост. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Не пропускайте възможността да се срещнете с интимната си половинка, ако все още не сте семейни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене