РАК: Упреци

РАБОТА Може вече да сте се настроили на вълна почивка, но ви съветвам преди това да отхвърлите служебните си задачи, за да избегнете безпочвените упреци на ваши провалили се колеги. Отложете деловите срещи и разговори и контактите с ръководството. Ще си спестите обтягане на отношенията заради различие в мненията. От понеделник изяснете с търпение проблемите в отношенията, които са нажежени заради финансов спор. Не позволявайте да ви използват, за да избегнете нови, по-сериозни проблеми. Не давайте заеми. Занимаващите се с научна дейност могат да предприемат полезни промени на работното място, които ще им донесат успех. Приемете трудностите като предизвикателство. Инвестициите, които ще ви предложат, може да се окажат непосилни за вас. Не бъдете наивни и при необходимост откажете предложението. Може да обмислите кога да регистрирате своя фирма.

ЗДРАВЕ Не прекалявайте с концентратите дори и ако сте на коктейл или парти. Ако имате възможност, спортувайте. Чувствате се отпаднали и уморени заради преумората, а и е време за почивка.

ЛЮБОВ Изпаднете ли в крайности, ще усложните личния си живот и ще изживеете любовни разочарования. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене