ЛЪВ: Неразположение

РАБОТА От първия ден на седмицата сте напрегнати заради предстоящите отговорни и притесняващи ви задачи, които са ви възложили и за които отказвате помощ. Не забравяйте, че успехът ще бъде с вас, ако приемете помощта на колегите, на които можете да се доверите, но вие сте склонни да се съмнявате в тяхната добронамереност и почтеност. От понеделник запазете самообладание и завършете задачите си на работното място. Не ви препоръчвам да се занимавате с търговия или финансови сделки, защото ще сте губещи. Вашите мечти ще се превърнат в реалност, ако се заемете със служебните си задължения и не се разпилявате. Успехът е с вас, а също и добрите приходи. Спокойствието и разумните действия са във ваша полза. Трудностите на вашето работно място и свързаните с бизнеса ви преодолявате с лекота, ако вярвате в силите си. Не се вживявайте в критиката.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Чувствате се добре и нямате повод за притеснение. Бъдете отговорни, предпазливи и не се натоварвайте с непосилна физическа работа, особено ако имате проблеми с кръста.

ЛЮБОВ Ще се наложи да спорите с ваши роднини и да доказвате правата си върху наследство, което сте получили преди години. Ако прецените, че не ви е нужно, може да се откажете от него. Бъдете мили с любимите си хора.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене