СТРЕЛЕЦ: Постижения

РАБОТА Бъдете подготвени за удари и интриги, защото постиженията ви са главозамайващи и няма да ви бъдат простени от завистливи колеги. Не се притеснявайте. Такава е цената на успеха. Предпазвайте се от негативно влияние. От понеделник очаквайте приходи, които ще ви осигурят спокойствието за следващите няколко седмици и в същото време ще ви възвърнат самочувствието на хора, знаещи цената си. Вашите морални принципи днес ще се окажат в противоречие с финансовите предложения на деловите ви партньори. Не предприемайте действия във вреда на вашия авторитет. Бъдете истински професионалисти и не прекалявайте с амбициите си. Финансови загуби и неочаквани трудности може да са породени единствено от липсата на отговорност от ваша страна. Не рискувайте!Атмосферата на разбирателство на работното място в края на седмицата ви окрилява.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Избягвайте алкохолните напитки. На работното си място не се преуморявайте. Откажете работа, свързана с физическо натоварване, бъдете внимателни и намерете време да си почивате.

ЛЮБОВ Не се впускайте в нови запознанства дори и ако търсите половинката си. Общуването с вашите близки никак не ви е приятно. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не се съгласявайте да назначавате роднини.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене