КОЗИРОГ: Преумора

РАБОТА През първите дни на седмицата не правете опити да се справите с повече от планираните задачи, което няма да ви донесе успех. Най-много да се преуморите и да се наложи лечение или да изпаднете в депресия в гнева си, че не става това, което сте си наумили. От понеделник не очаквайте финансови постъпления. Пазете се от действията на недоброжелатели, които се опитват да ви изземат функциите. Доверявайте се на своята интуиция. Нищо чудно да ви споходят финансови и битови проблеми, които ще ви натоварят допълнително. Във ваша полза е да уговорите провеждането на делови разговори. Изпитвате желание да загърбите монотонното си ежедневие, което ви изнервя, и да се заемете с нещо ново и интересно, но още не сте решили какво да е то. Тази промяна може да се случи, ако сте свободни и на работното място не ви очаква поредната важна задача, която сте длъжни да приключите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от простуди и инфекциозни заболявания. Хапвайте си мед, може и с плодове. Ако сте зад волана, не прекалявайте с високата скорост в опит да изпреварите времето.

ЛЮБОВ В личния ви живот е възможен неочакван обрат, защото сте събудили ревността на половинката си. Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни, но отказвате да се извините.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене