Изберете различните половинки на банските според фигурата си

През последните няколко години се наложи тенденцията да се носят различни половинки на банските костюми. Това означава, че можете да смесвате отделните части на комплектите, които имате в гардероба си. Най-голямото удобство е, че се получава един чисто нов вариант.

Изборът на бански костюм обикновено е труден. Основният проблем е свързан с това, че моделът трябва да бъде подбран така, че да прикрие несъвършенствата на фигурата и да подчертае достойнствата ѝ.

Най-лесният начин е

да вземете долнище

в неутрален цвят,

което ви стои добре, и го комбинирате с разнообразни като модел, нюанс и принт горнища. Едно от големите предимства на тази тенденция е, че елиминира възможността от еднообразие в плажния ви стил и от два бански костюма можете да спечелите четири различни перспективи. Именно това правят и звезди като Джесика Алба, Нина Добрев и Зоуи Кравиц, които са само част от момичетата, появили се на плажа с разменени половинки.

Това, че звездите също експериментират, е само един от доводите да съчетаете любимото си едноцветно долнище с някое пъстро и весело горнище или да си поиграете с различните модели.

Ето и няколко полезни съвета при избора на бански:

Изберете онзи бански костюм, който ще извае фигурата ви, подчертавайки нейните предимства, и разбира се, маскирайки добре недостатъците ѝ. Но не пропускайте и да обмислите до каква степен той може да гарантира “сигурността” ви на плажа. Не трябва да забравяме, че именно банският е онази важна част от летния тоалет за почивката край морето, която може да направи деня ви прекрасен и изпъстрен с положителни емоции, но може да го превърне и в кошмар.

Всички вече сме

имали горчив опит

с неудобното

горнище,

което е добре проверявано всеки път, когато се изправяме от шезлонга, а какво остава при влизането и излизането от морето. Затова основното в избора на бански костюм е да се спрете на онзи, който ще ви накара не само да се чувствате красива на плажа, но и да избегнете дискомфорта и всички онези конфузни ситуации, в които бихте могли да попаднете.

Нека банският ви костюм

да е с възможно

най-високо

съдържание на

еластан

Така не само ще “приберете” фигурата, но и стабилността е много по-голяма и гарантирано ще ви помогне да избегнете неудобните голи моменти, които вълните често създават.

Обърнете внимание не само на материалите, от които са направени банските, но и на кройката. Не се прехласвайте по ексцентричните модели, които изглеждат прекрасно върху манекенките от билбордовете, защото ефектът от тях може да е поразяващ. Без значение колко екстравагантен и привлекателен е даден модел за вас, ще откриете, че по отношение на тен той не е никак практичен и след периодично излагане на слънце би могъл да ви направи да изглеждате смешно. Също така се уверете, че ви е точно по мярка, защото, когато са мокри, банските обикновено се разширяват.

Изберете ги според фигурата си

За дребнички дами

Избягвайте прекалено флоралните щампи, полка точките и други подобни модели. Тези отпечатъци ще ви придадат детски вид вместо желаната женственост. Вместо това изберете смели, ярки цветове, които привличат вниманието. Спрете се на нежните детайли за своя бански костюм. Огромните къдрички или ресни ще развалят вашата фигура. Ще изглеждате добре, ако удължите талията си, като използвате долна част с връзки. В никакъв случай не наблягайте върху целия бански, тъй като той ще ви направи да изглеждате още по-ниски.

За високите

Изберете бански от две части. Той ще покаже височината ви, но по доста ласкателен начин. Избягвайте цял бански, защото ще ви направи още по-високи. Може да опитате с частично изрязан бански костюм (т.е. цял бански, но изрязан от едната страна). Спокойно може да обмислете и хоризонталните ивици, защото този вид бански костюми са подходящи за висока и стройна фигура.

При наднормени килограми

Потърсете бански костюм с допълнителна поддържаща подплата. Той ще изравни и скрие корема. Придържайте се към бански, изработени от трайни материи. Спортните костюми, изработени от материи с по-голяма дебелина, запазват по-добре формата и в резултат на това държат под контрол фигурата ви. Важно е да не се ограничавате само с черни бански. Вместо това опитайте по-абстрактни щампи, които ще прикрият излишното тегло. Също така е добре да погледнете и банските с екзотичните цветя, защото те отвличат вниманието от пищните бедра. Идеалният вариант за прикриване на корема е така нареченият бански "Танкини", който се състои от две части и представлява топ и бикини.

Бански за по-слаби момичета и с мъжка структура

За вас са подходящи бански с долнище тип шорти и горнище сутиен. Друга алтернатива може да бъде бански с бикини и драпиран встрани топ.

За жените с прекалено голям бюст се препоръчват геометричните орнаменти, които са идеални за отвличане на вниманието. Моделът задължително трябва да е със стабилна кройка и горнище тип сутиен. Презрамките трябва да минават не през врата, а през раменете. За дамите с по-малък бюст се препоръчват горници с флорални мотиви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене