Геринатори нападнаха певицата Веси Бонева във фейсбук

Фенове на Гери-Никол, които наричат себе си “геринатори” (от името на младата певица) нападнаха друга изпълнителка - Веси Бонева, с цветисти обиди във фейсбук. Причината за атаката е неин шеговит пост по адрес на Гери-Никол на личната й страница.

Почитатели на изпълнителката на I'm The Queen са решили да изненадат своята любимка за рождения ѝ ден, който е на 30 юли. Тогава тя става на 18 години. За да я сюрпризират, са разпратили съобщение до различни популярни личности, с което искат от тях да запишат кратък поздрав за Гери-Никол. А накрая да съберат всички честитки в общ клип.

Веси Бонева публикува въпросното съобщение и към него написа: “Съобщение от феновете на Герито: Много се замислям дали да не изпея един видео бърдей за кралицата?! WTF ха-ха-ха. Не могааа!”.

Нейни приятели се включват с шеговити писания, развеселени, че феновете наричат себе си “геринатори”. Това, както и постът на Веси Бонева обаче истински разгневяват запалените почитатели на Гери-Никол и те изригват с купища обиди. Авторите на попържните са тийнейджъри, които злостно нападат не само Веси, но и Дара, дъщерята на Ива Екимова, включват и Рут Колева. В дългата тирада хлапетата издигат в култ “своята кралица”, за която казват, че е стигнала върха на музикалната сцена със своите три песни, и се надпреварват да обиждат визуалните и певчески качества на Веси и Рут. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене