Ева Лонгория: Тръмп обижда баща ми, сестра ми и майка ми

Снимка: Ройтерс

Хиляди привърженици на Демократическата партия на САЩ от вчера са във Филаделфия за националния конгрес на партията, който официално ще издигне кандидатурата на Хилъри Клинтън за президент. Предвидено е огромно шоу по американски, където подкрепата си ще дадат големи имена и от шоубизнеса, чиято помощ е от огромно значение за Хилари.

"Отчаяната съпруга" Ева Лонгория, която подкрепи демократите и на предишните президентски избори, остро разкритикува опонента на Клинтън Доналд Тръмп, като се позова на семейната си история, съобщи БГНЕС.

"Ако познавате добре историята, тогава знаете, че Тексас бе част от Мексико... Ние никога не сме минавали границата, а границата мина през нас. Днес, когато Доналд Тръмп ни определя като престъпници и нарушители на закона, той обижда американските семейства. Баща ми не е престъпник и нарушител на закона. Той е американски ветеран. Когато Тръмп се подиграва с журналистите инвалиди, той се подиграва със сестра ми Лиза и много други като нея. Когато казва, че една работеща съпруга е нещо опасно, той не обижда само мен, но обижда и майка ми, която три десетилетия работи като специализирана учителка, отгледа четири деца и в същото време беше съпруга", каза актрисата.

Ева Лонгория не е единствената, която дава подкрепата си за демократическия кандидат. На сцената в подкрепа на Хилъри излезе и американската певица и актриса Деми Левато /Деметрия Девон Левато/, а в Инстаграм Лейди Гага, Америка Ферера и Лена Дънхам се обединиха около хаштага #ImWithHer (Аз съм с нея). Силна подкрепа Хилъри получи и от настоящата първа дама Мишел Обама. „Има само един човек, на който аз бих доверила тази длъжност. Само един човек, който според мен притежава необходимите качества, за да стане следващият президент на САЩ. Този човек е Хилари Клинтън“, заяви Мишел Обама. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?
Уличен артист подари своя картина на Сара Джесика Паркър

Напишете дума/думи за търсене