РИБИ: Разбирателство

РАБОТА В петък и почивните дни жънете успех при уговаряне на сделки, ако работите за себе си и не се натоварвате с чужди задължения, които ви пречат да се справите с вашите. Постигнете разбирателство с деловите си партньори. От понеделник поставете началото на новите си предварително обмислени и съгласувани задачи. Ако ви хрумне да поставите началото на занимания, които са плод на импулсивни решения, взети днес, ще се провалите. Обогатете обкръжението си с нови делови познати. Може да се появят влиятелни хора, които да ви бъдат полезни. Не провеждайте разговори за финансиране. Разсеяни сте и може да се съгласите на драстични условия, които да донесат загуби. Проявете търпение и въпреки неособено коректното поведение на хората около вас ще се справите отлично със служебните си задължения и ще докажете на всички, че сте професионалисти. Завършете бързо работата, за която са ви помолили.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Настроението ви е променливо. Оплаквате се от главоболие и тъга за пореден път заради невъзможността да намерите своята среда. Не работете с режещи инструменти и електроуреди.

ЛЮБОВ Личният ви живот е свързан с известни разочарования. Очаквайте разправии с брачната си половинка и се пазете да не се стигне до пълен разрив в отношенията. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ви отдалечи от другия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене