ВОДОЛЕЙ: Решителност

РАБОТА Не се втурвайте през глава към поредната идея, а обмислете добре действията си и проявете решителност в постъпките си, за да имате успех в начинанията. Осъществете плановете и идеите си с подкрепата на вашите колеги. От понеделник, ако развивате собствен бизнес, обмислете как по-бързо да привлечете нови съдружници, които обаче е добре да са доверени и стабилни хора, за да не ви предадат след време. Бъдете критични към постъпките си и не се изненадвайте, ако се опитат да ви измамят. Неувереност в силите ви е причина за моментно отдалечаване на хората от вашето обкръжение. За ваша изненада в средата на седмицата ще валят предложения за допълнителна работа. Не бъдете прибързани, ако се налага да разрешавате професионални проблеми, които са свързани с преките ви отговорности. Ако предизвикате колегите си с критика и спорите, ще провалите служебните си задачи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Седмицата е добра за физическо натоварване, занимания със спорт и пътувания, но умерено, за да избегнете травмите. Не натоварвайте очите си и не прекалявайте с посещенията в сауна.

ЛЮБОВ Не се изкушавайте да изневерявате, защото проблемите ви ще бъдат непреодолими. Сексуалните ви отношения са хармонични. Рискувате да ги съсипете с ревността си. Бъдете тактични.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене