СТРЕЛЕЦ: Интуиция

РАБОТА Началото на седмицата изисква да сте интуитивни и прозорливи. Не се изненадвайте, ако ваши колеги се държат грубо и предизвикателно и не им отговаряйте със същото поведение. Възможни си измами по тяхна вина, ако се занимавате с търговия. Прекалено емоционални сте. От понеделник си наложете търпение, приемайте неприятностите философски. Не пропилявайте шансовете си за доходна работа заради прекалено дълъг размисъл и колебливост. Избегнете опита на вашите колеги да ви натоварят и с техните задължения, за да си почиват на ваш гръб. Проявете отговорност на работното място. Похвалите ще ви направят щастливи с резултатите от успешно завършените професионални задачи и с неочаквано големите приходи. В края на седмицата бъдете активни, но не допускайте съвети от хора, които нямат право на намеса в задълженията ви.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно и определено изисква грижи. Отидете на лекар. Възрастните, които имат хронични заболявания, е добре да проведат профилактично лечение. Пазете се от травми поради невнимание.

ЛЮБОВ Неочаквана разправия в семейството ви ще се превърне в размяна на обиди. Естествено е чувствата ви да охладнеят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. По-добре се откажете от секса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене