СКОРПИОН: Борбеност

РАБОТА Въпреки че няма как да сте победители и добре го осъзнавате, упорито водите битка за надмощие с ваш колега. Не надценявайте силите и знанията си. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения. От понеделник запазете спокойствие и се задълбочете в задълженията си. Причината за деловите ви проблеми е във вашата прибързаност и необмислената критика. Извинете се. Засилва се вашата увереност на работното място, но си печелите врагове. Опитите да покажете знанията си и да наложите мнението си ще предизвикат недоволство във вашите колеги. Говорете с тях спокойно, без агресия. Не се доверявайте на обещания за лесна печалба, защото може да е измамна. Разчитайте на себе си и на планираните успешни начинания за днешния ден. Въпреки непрекъснатите промени, поставете началото на нови задачи и създайте нови отношения. Не се опитвайте да оправяте съсипаните отношения между вашите колеги, защото с намесата си ще загубите подкрепата на всички.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. В отлична фирма сте, ако не се ядосвате заради предразположеност към проблеми със стомаха, които ще отминат бързо. Заредете се с добро настроение и ще сте във форма.

ЛЮБОВ В личния ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимната си половинка. Нямате шанс барзо да оправите отношенията си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене