ВЕЗНИ: Рутинна работа

РАБОТА В началото на седмицата не осъществявайте запознанства. Няма да са успешни, особено деловите. Можете да приемете на разговор вашите подчинени, ако сте управители на собствена фирма. От понеделник се отдайте на рутината, без да отвличате вниманието си със странични занимания. В противен случай сами ще блокирате вашия шанс да приключите със задачите си. Не бягайте от отговорност. Преценете къде допуснахте грешка в изминалите дни. Не прехвърляйте вината за задълженията си на околните. Работата ви спори въпреки трудностите. Деловите разговори са успешни. Късметът няма да ви изостави въпреки опитите да ви ядосат. Начинанията в края на седмицата са нежелателни, за да не си създадете бъдещи проблеми с невъзможността да ги завършите. Позволено ви е да предприемете важни промени, които сте планирали преди време, но не и импулсивни заради ваше хрумване тази сутрин.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, което превръщате сами в нестабилно заради променливото ви настроение. Вечер може и да сте с главоболие от напрежение или заради лабилното ви психическо състояние.

ЛЮБОВ Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви принудят към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене