Австралиец спечели на томбола хотел на тропически остров (Галерия)

Снимки: dailymail.co.uk

Австралиец е спечелил разиграния на томбола имот на тропическия остров Кошрай в Тихия океан срещу билет на стойност 49 долара.

Щастливецът Джошуа печели имение с 16 стаи на остров в Микронезия. Досегашните собственици – семейство Бийц от Австралия, решили да не го продават, а да го разиграят на томбола, за да го получи някой, който е тяхна сродна душа.

Преди да изтегли печелившия билет, собственикът на хотела Дъг Бийц каза, че се надява да спечели човек, който „обича топлото време, запознанствата с хора от цял свят и има приключенски дух”.

На видео във Фейсбук беше показан номерът на печелившия билет, изтеглен от компютър. След това обаче Дъг не успял да се свърже по телефона с победителя. По-късно се разбрало, че това е жител на австралийския щат Нов южен Уелс.

Косрае е западно от Хавай и северно от Соломоновите острови и има население от 6 500 души. Джошуа ще влезе във владение на имота, който не е обременен от тежести. Хотелът Косрае Наутилус ризорт е любимо място за рибари и гмуркачи.

Дъг и Салиш Бийц построяват курорта през 1994 година и оттогава живеят в Микронезия, но сега искат да се върнат в Австралия, за да си гледат внуците.

Първоначално семейството смятало просто да продаде острова, но един от синовете им дал идеята за томбола. Продадени бяха 10 000 билети по целия свят. Семейство Бийц ще получи от продажбата на билети около 2,45 милиона долара.

Ако не друго, томболата позволи на мнозина да помечтаят за живот в тропически рай. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене