Тайният живот на домашните любимци

Какво правят домашните ни любимци, когато ги оставяме без надзор у дома? Това показва анимационният филм “Сами вкъщи”, чиято премиера у нас ще е на 5 август.

Лентата е заснета от създателите на “Аз, проклетникът” и вероятно затова успешно пресъздава цветния и забавен свят на животните. Иначе сюжетът напомня на друга легендарна анимация - “Играта на играчките”, която показваше щуротиите на играчките, оставени сами.

В България “Сами вкъщи” ще тръгне дублиран на 2D и 3D. Териерът Макс, който е спасен от стопанката си и тя постоянно му липсва, е озвучен на български от певеца Орлин Павлов.

Сюжетът разказва историята на пухкавите животни Бъд, Макс, Дюк, Мел, Клои, Ленард, Снежинка и други миловидни създания. Всички те си имат своите особености и необичайни навици.

Бъди е дакел, който обича да се почесва със семейния миксер. Клои е пухкава и ленива котка, която винаги е на диета. Изисканият бял пудел Ленард е вокал на метъл група. Те всички живеят в блок на нюйоркския квартал Манхатън.

Дните на косматковците преминават в бъбрене, клюки, мързелуване и тренировки за това как да изглеждат по-сладки пред стопаните си. Рутината им обаче бива нарушена, когато в един ден животните от блока в Манхатън трябва да се обединят срещу хитрия заек Снежинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене