“София диша” вече седем години

Мултижанровият фестивал "София диша" ще се проведе за поредна година в столицата през неделите на август.
Всички желаещи ще могат да посетят събитието на предварително уточнените локации, с различно местоположение за всяка дата на провеждане. Столичните улици "Иван Денкоглу", "Московска", "Княз Александър I" и булевард "Ал. Стамболийски" ще се превърнат във фестивални пешеходни алеи за няколко часа.
Изключителният чар на културното мероприятие е в това, че той е типичен фестивал от градски тип, който е отворен за всички желаещи посетители.
Очаква се седмото издание на "София диша" да бъде с по-различна концепция от предходните и да спомогне за неговото масово разпознаване по света и у нас.
Програмата на фестивала тази година обединява визуални и сценични изкуства, литература, екология и спорт, социално-образователни инициативи и ще бъде налична в сайта на събитието за всеки, който проявява интерес.
Мероприятието е насочено към стотиците самостоятелни български автори, разнообразни организации и инициативи, които чрез това събитие да получат възможност за масова публична изява.
Основната цел и послание на фестивала е да спомогне за реализацията на огромните залежи от потенциал в културно, социално и икономическо отношение, които София притежава.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене