Рафи мачка гадже на плажа

Не всички мъже искат да станат като Арнолд Шварценегер. Рафи например предпочита да прилича на депутат. Ей такова шкембенце е пуснал!


Х-факторът, който спечели шоуто през 2011-а, винаги си е бил пухкав, но това не пречи на фенките да му налитат. Приятелката на Рафи също не се впечатлява от шкембенцето му и дори го използва за възглавничка, докато певецът и мачка крачетата.
Ако това бяха Николета и Валери - леле-мале! Силиконката щеше да му стопи лагерите и щеше да го кара всяка сутрин да тича по плажа.

Топпапараците на "България Днес" хванаха Рафи в крачка на плажа в Арапя, където преди дни лъснаха циците на жената на Орлин Горанов.
Едва-що хората се опомниха от онова звездно и голо нашествие, и вече се срещнаха с втора звезда. Певецът по цял ден пляска карти, предимно четворка белот, с приятелската компания, с която е на море. Оказва се, че картите са мъжка игра - гаджетата на белотаджиите не се допускат до тестето и само кибичат.

Малко по-късно Рафи се засече със Стефан Щерев, който също се оказа в Арапя. Добре че беше той, за да вкара Рафи в морето и да поплуват, за да изгорят малко калории.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене