Михаела Стоичкова: На 28 години имам всичко

l Мика ще кръсти първата си рожба на своята майка Мариана, която е неин идеал
l Футболната дъщеря и любимият Айкут подписаха в Маями, но вдигат голяма сватба в Правец след раждането
l Зетят на Камата има частен бизнес с луксозни транспортни услуги

"Cлед 28 години на борба, чакане, радости и още много и най-различни емоции и изживявания смело мога да заявя, че се чувствам максимално удовлетворена от живота си! Щастлива съм и съм успешна, успешна най-вече заради това, че съм съумяла да спечеля уважението и любовта на много хора, които с пожеланията си към мен ми показаха, че с основание съм избрала да са в обкръжението ми. Щастието ми е двойно особено сега, когато в мен туптят две сърца!", сподели Михаела Стоичкова със света чрез своя фейсбук профил.

Голямата дъщеря на футболната звезда Христо Стоичков се носи на крилете на радостта, защото 2016-а за нея е изпълнена със сбъднати мечти и емоционални мигове. На 9 юли тя отпразнува своя 28-и рожден ден, а само преди няколко дни стана съпруга на своя годеник Айкут. Двамата си размениха обещания за вечна вярност и любов пред своите най-близки на церемония без всякакви официалности в Маями. Стоичкова се похвали за радостното събитие единствено с няколко снимки, които публикува в инстаграм. На кадрите се вижда, че е облечена

в семпла черна рокля,

равни сандали и носи

кошница с цветя,

а нейният любим е с бермуди, черна риза и папийонка.

Истинското тържество обаче тепърва предстои, защото младото семейство планира да вдигне голяма сватба с много гости през есента в Правец. Мика ще облече булчинска рокля обаче чак след още по-важното събитие, което очакват с нейната половинка Айкут, а именно раждането на първородното им дете. Наследницата на легендарния ни футболист е в напреднала бременност, но от суеверие пази в тайна кога бебето ще се появи на бял свят. Сигурно е обаче, че ще има момиче и по всяка вероятност то ще бъде кръстено на баба си Мариана - съпругата на Стоичков.

Михаела намекна с издайнически постове в социалните мрежи, че името на дъщеря й ще започва именно с буквата М, като по подобен начин разкри и своята бременност съвсем в нейното начало.

Носителят на "Златна топка" е много горд от решението на щерка си да почете името на майка си, защото именно Мариана е пазителят на спокойствието и щастието в тяхната фамилия. Бъдещият дядо откровено заявява и в биографичния филм "Стоичков", че на своята съпруга дължи 50% от своя успех в живота.

“Мама е моторът на нашето семейство. Тя е супержена Безкрайно съм благодарна, че именно тя ни е отгледала със сестра ми, защото винаги ни е показвала правилния път в живота. Имало е дни, в които тя е била и майка, и баща. Безспорно ми е идеал. Научи ме да бъда честна и справедлива. Едва ли има сила или човек, който може по-добре от нея да ме научи на всичко важно в живота, което вече ме е изградило като личност", призна пред "168 часа" Михаела.

Ето че тя успя да изпревари по-малката си сестра с трансформацията в семейна жена и майка, макар Христина да е сгодена от повече от две години за хърватина Лука Белич. Двамата с бившия тенисист са лудо влюбени, но никога не са препускали към венчилото, макар все повече да се приближават към тази радостна кулминация на връзката си.

Тепърва Мика и Христина ще дават поводи за празнуване на своя прочут баща.

Няма как да не се отбележи фактът, че на него сякаш му е писано да бъде заобиколен от прекрасни жени в своя дом. Особено като се има предвид, че за първи ще стане дядо на момиче.

“Определено вкъщи жените сме мнозинство и надделяваме.

Дори двете ни домашни любимки, две чихуахуа, са женски. И все пак това не означава, че тормозим баща ни постоянно с капризи. Определено имаме голям респект към него и винаги уважаваме мнението и съветите му, но и гласуваме често в наша полза", не крие бъдещата майка.

Тя е изключително задължена на баща си, защото именно той я запознава с настоящия й съпруг Айкут, който е българин от турски произход.

Още от първи поглед Мика се влюбила в него и разбрала, че той е мъжът на нейния живот. В момента дъщерята на Стоичков дори твърди, че не е преживявала подобна любовна история и толкова лежерна, спокойна и хармонична връзка.

Избраникът на нейното сърце стана

на 32 години този юли и определено е

достатъчно улегнал,

за да бъде примерен съпруг.

"Всичко в теб ме окрилява, възхищава и вдъхновява! Щастието, което ми даваш, ме кара да благодаря на Бога за това, че ме е събрал с теб и че те познавам.

Ти си моя опора, приятел, любим, ти си всичко, за което една жена може да мечтае!", написа по повод празника на своя любим Мика.

Вече

официалният зет на Камата определено не е безделник,

а напротив - спокойно може да осигури всички удобства на своето семейство, защото има успешен частен бизнес с луксозни транспортни услуги в Щатите.

Именно в страната на неограничените възможности планира да гради своето бъдеще младото семейство, защото Михаела се чувства максимално удовлетворена от живота си в Маями. Носталгията обаче провокира цялото й семейство към периодични завръщания в родината.

"Липсват ми храната, планината, морето, приятелите и роднините в България. Дори понякога и лошото време там ми липсва. Не съжалявам обаче за всичко друго, което оставих зад гърба си. Като

завистта и злобата на хора, които не ме познават, а говорят за мен така,

сякаш сме израснали заедно, и си позволяват да критикуват ей така, от нищото. Слагат ми етикети и определения, които по никакъв начин не могат да обосноват. Това е болестта на българина, за която едва ли някога ще бъде открит лек", категорична е футболната наследница пред "168 часа".

Макар да е свикнала с нестихващия интерес и любопитство към себе си и своите роднини, с времето Мика започва да избягва да разкрива директно подробности от личния си живот.

"Интересът към баща ми и семейството ни е нещо, което не мога да избегна.

Като присъда е. Горда съм с това, което съм и което съм постигнала, въпреки зложелателите ми. Има хора, които не спират да повтарят, че ако не беше моят баща, нямаше да бъда нищо. Само аз знам обаче колко труд влагам във всичко, което правя, и колко съм жертвала. Вече не ми пречи, че в България публичните личности се гледат под лупа и се очаква от тях да направят някоя друга грешка. Даже съм благодарна, че именно заради това съм станала силен човек, и приемам всякаква критика, защото ми помага за личната ми градация.

Така се извисявам над хорската злоба и я преобразувам в любов

Това си е цяло изкуство в днешно време", смята Стоичкова.

Като истинска дъщеря на баща си и горд носител на неговата славна фамилия Михаела е категорична, че ако животът е футболно игрище, тя определено играе за победа като нападател и винаги се старае да подобрява точния си завършващ удар.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене