"168 часа": На 28 години Михаела Стоичкова има всичко

"Cлед 28 години на борба, чакане, радости и още много и най-различни емоции и изживявания смело мога да заявя, че се чувствам максимално удовлетворена от живота си! Щастлива съм и съм успешна, успешна най-вече заради това, че съм съумяла да спечеля уважението и любовта на много хора, които с пожеланията си към мен ми показаха, че с основание съм избрала да са в обкръжението ми. Щастието ми е двойно особено сега, когато в мен туптят две сърца!", сподели Михаела Стоичкова със света чрез своя фейсбук профил.

Голямата дъщеря на футболната звезда Христо Стоичков се носи на крилете на радостта, защото 2016-а за нея е изпълнена със сбъднати мечти и емоционални мигове. На 9 юли тя отпразнува своя 28-и рожден ден, а само преди няколко дни стана съпруга на своя годеник Айкут. Двамата си размениха обещания за вечна вярност и любов пред своите най-близки на церемония без всякакви официалности в Маями. Стоичкова се похвали за радостното събитие единствено с няколко снимки, които публикува в инстаграм. На кадрите се вижда, че е облечена

в семпла черна рокля,

равни сандали и носи

кошница с цветя,

а нейният любим е с бермуди, бяла риза и папийонка.

Истинското тържество обаче тепърва предстои, защото младото семейство планира да вдигне голяма сватба с много гости през есента в Правец. Мика ще облече булчинска рокля обаче чак след още по-важното събитие, което очакват с нейната половинка Айкут, а именно раждането на първородното им дете. Наследницата на легендарния ни футболист е в напреднала бременност, но от суеверие пази в тайна кога бебето ще се появи на бял свят. Сигурно е обаче, че ще има момиче и по всяка вероятност то ще бъде кръстено на баба си Мариана - съпругата на Стоичков.

Михаела намекна с издайнически постове в социалните мрежи, че името на дъщеря й ще започва именно с буквата М, като по подобен начин разкри и своята бременност съвсем в нейното начало.

Носителят на "Златна топка" е много горд от решението на щерка си да почете името на майка си, защото именно Мариана е пазителят на спокойствието и щастието в тяхната фамилия. Бъдещият дядо откровено заявява и в биографичния филм "Стоичков", че на своята съпруга дължи 50% от своя успех в живота.

“Мама е моторът на нашето семейство. Тя е супержена Безкрайно съм благодарна, че именно тя ни е отгледала със сестра ми, защото винаги ни е показвала правилния път в живота. Имало е дни, в които тя е била и майка, и баща. Безспорно ми е идеал. Научи ме да бъда честна и справедлива. Едва ли има сила или човек, който може по-добре от нея да ме научи на всичко важно в живота, което вече ме е изградило като личност", призна пред "168 часа" Михаела.

ПО ДВОЙКИ: Стоичков и жена му Мариана редом до дъщерите си Михаела и Христина с техните половинки Айкут и Лука Белич.
Ето че тя успя да изпревари по-малката си сестра с трансформацията в семейна жена и майка, макар Христина да е сгодена от повече от две години за хърватина Лука Белич. Двамата с бившия тенисист са лудо влюбени, но никога не са препускали към венчилото, макар все повече да се приближават към тази радостна кулминация на връзката си.

Тепърва Мика и Христина ще дават поводи за празнуване на своя прочут баща.

Няма как да не се отбележи фактът, че на него сякаш му е писано да бъде заобиколен от прекрасни жени в своя дом. Особено като се има предвид, че за първи ще стане дядо на момиче.

“Определено вкъщи жените сме мнозинство и надделяваме.

Дори двете ни домашни любимки, две чихуахуа, са женски. И все пак това не означава, че тормозим баща ни постоянно с капризи. Определено имаме голям респект към него и винаги уважаваме мнението и съветите му, но и гласуваме често в наша полза", не крие бъдещата майка.

Тя е изключително задължена на баща си, защото именно той я запознава с настоящия й съпруг Айкут, който е българин от турски произход.

Още от първи поглед Мика се влюбила в него и разбрала, че той е мъжът на нейния живот. В момента дъщерята на Стоичков дори твърди, че не е преживявала подобна любовна история и толкова лежерна, спокойна и хармонична връзка.

Избраникът на нейното сърце стана

на 32 години този юли и определено е

достатъчно улегнал,

за да бъде примерен съпруг.

Как обяснява любовта си към него Мика и с какво се занимава зетят на Стоичков, четете в сайта на "168 часа".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене