Емилия и Коко Динев не искат да знаят пола на бебето, докато не се роди

Емилия  засне два клипа, през последните няколко  месеца.  СНИМКА: ВЕСЕЛИН СКЕРЛЕВ И ЛИЧЕН АРХИВ

Фолкпевицата е бременна в седмия

месец, сега е в Сандански

Преди броени дни фолкпевицата Емилия пусна новата си песен “Специално за всяка”, но изчезна от музикалната сцена. В края на май тя прекрати всичките си участия заради бебето, което очаква.

Сега е в седмия месец и заедно с половинката си Коко Динев и синът им Иван са в Сандански, където зеленооката изпълнителка се е отдала на пълна почивка.

Винаги е била много пряма в медийните си изяви за разлика от много свои колежки. Този път е решила да изчезне за малко от светлините на прожекторите и да даде цялото време на себе си и на семейството си, поне докато се роди бебето. А дали е момиче, или момче, нито тя, нито половинката ѝ искат да знаят до последно.

8-годишният Иван се

надява да има братче

Емилия се шегува, че очакват бахамско бебе, защото се случило, докато били на почивка на екзотичната дестинация. Късмет със забременяването й донесла Елена Паришева. Непосредствено преди да замине на почивка, половинката на Коко Динев срещнала случайно колежката си, бременна с второто си дете. Била толкова красива с малкото си коремче и инстинктивно Емилия си пожелала отново да почувства емоцията да даде живот на малко човече. И се случило.

Когато разбрала, че е бременна, наред с радостта имала и притеснения заради антидепресантите, които пиела до този момент. Певицата няколко пъти откровено е разказвала в интервюта, че получава паникатаки и заради тях се налага да приема медикаменти. Консултирала се с лекуващата я лекарка, която й казала да ги спре и я успокоила, че в този ранен етап няма проблем за бебето. Останали опасенията у Емилия,

че може отново да

получи паникатаки,

но бременността сякаш я излекувала от тях, няма никакви прояви.

По участия ходи до петия месец, а до седмия успява да снима два клипа. Първият е към парчето California, вторият е към новия ѝ сингъл “Специално за всяка”. И в двете видеа изобщо не личи, че певицата е бременна, но за сметка на това феновете й я заливат с похвали колко е красива.

34-годишната изпълнителка няма брак с Коко Динев. Сватбата не е на дневен ред в семейството, освен това самата Емилия на шега обяснява, че вече са ѝ доста годинките, за да облича бяла рокля. Двамата се познават толкова отдавна, че подписът няма значение.

Срещат се за първи път през 2001 г. По това време тя е съвсем в началото на кариерата си. Родена е в Гълъбово, където изкарва и първите си ученически години. След това се мести в Широка лъка, за да изучава народно пеене. Преди да се дипломира, подписва договор с “Пайнер” и довършва образованието си в Димитровград. След един концерт в НДК заедно с всичките ѝ колеги отиват да празнуват в ресторанта на Коко Динев “Кошарите”. Магапаса я запознал със собственика, за когото по-късно разказва, че бил хубав мъж с изключителна харизма. След няколко дни той пристигнал в Димитровград, където Емилия живеела на квартира с Десислава. Двете певици, Коко и общи приятели излезли вечерта да се забавляват, срещите зачестили и така постепенно се развила връзката им, която продължила около година и половина. Не се разделили със скандали, просто така се случило. През 2003 г. той се жени за друга фолкпевица - Анелия. Емилия пък сключва брак със свиленградския бизнесмен Красимир Георгиев. Семейните връзки и на двамата не продължават дълго и пътищата им отново се пресичат.

Емилия никога не е крила, че е имала разправии с бившата съпруга на половинката си, от която той има дъщеря - Ивон. Днес вече са пораснали и поддържат нормални отношения, но няма как да бъдат приятелки. А за Нелина, с която Коко Динев имаше връзка в миналото, казва, че е страхотен човек и винаги много я е уважавала.

Емилия не обича да се обръща към мъжа си с Коко,

нарича го Константин,

защото много харесва името му. Години наред живеят в Сандански, където той има бизнес, но от две години са в София. Местят се, за да запишат сина си в добро училище, и още предучилищна той изкарва в столицата. Тази есен ще бъде втори клас.

През годините жълтите медии приписват както на Коко Динев, така и на Емилия интимни отношения с кого ли не. Вече и двамата не обръщат никакво внимание на клюките и дори са се научили да се шегуват с тях. Но не е тайна, че връзката им е преминала през много перипетии, включително и раздели. Самата Емилия обича да казва, че любовта им в началото е била луда заради бурните емоции, които са бушували и у двамата. След толкова години вече са напаснали характерите си. Категорична е, че сега изживяват най-хубавия период от връзката си, кариерата ѝ също продължава да върви много успешно. А кога ще се върне на музикалната сцена, времето ще покаже. Първо трябва да се появи новото попълнение в семейството. 

Емилия и синът  Иван на почивка в Гърция
Емилия и синът Иван на почивка в Гърция
На рождения ден на Коко Динев
На рождения ден на Коко Динев
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене