Айкут на Мика Стоичкова има собствен бизнес за лимузини под наем с шофьор

“В България и мълчанието се приема за отговор... Ето за това ще се възползвам от правото си на глас относно горещата тема около името ми. За всяко нещо има правилен човек, правилно място и правилно време - аз имам всичко това, но още не е правилното време да обявявам каквото и да било... И то ще настъпи, дай Боже!” Това написа голямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела във фейсбук в началото на април – точно когато се заговори за първи път за бременността ѝ. Четири месеца по-късно Мика не просто скоро ще посрещне първата си рожба, но вече е и съпруга на любимия си Айкут Рамадан.

Двамата са съвсем официално семейство, след като си казаха заветното “да” в много тесен кръг на 22 юли в САЩ. Мястото, което младоженците избраха, беше комплексът Boca Raton Resort в Маями, Флорида, където Мика и Айки, както го наричат близките, живеят през по-голямата част от времето.

Футболната щерка сама съобщи за новината, публикувайки снимки от щастливия ден в инстаграм. На един от кадрите младото семейство позира със свои приятели – Ангел и Жени, които вероятно са и техните кумове. Церемонията е била съвсем семпла и без каквито и да било официалности. Булката не носи традиционната бяла рокля, а къса лятна черна рокля с бели точки. Обувките са ниски сандали в тъмен нюанс.

Сватбеният

букет всъщност

е кошничка

с различни по вид и цвят цветя, подредени вътре. Стилът на младоженеца е подобен – носи къси панталони, но горната част от облеклото му се състои от малко по-официалните риза и папийонка. Кумовете, подобно на младоженците, също са облечени в неангажиращи летни дрехи.

Причината за семплата американска венчавка е очакваното през есента второ сватбено тържество в България на езерото в Правец. Двамата искат да изчакат да се роди бебето им, за да съберат роднини и приятели на събитието. То ще бъде далеч по-грандиозно, макар че преди време Михаела се обяви против грандиозните сватби. “И двамата не сме по големите събития, каквато би била една сватба, защото обичаме семплите неща. Ако някога се случи, ще е в много тесен кръг и по мое желание ще е на плажа.

Ние ще сме

боси и всичко ще

е доста лежерно

По-скоро и двамата много желаем да имаме дете – каза тя преди година и бе категорична: - Все още не работим по въпроса за бебе, но не мисля, че ще се забавим много.”

Така или иначе бременността ѝ вече е факт, а деветте месеца ще изтекат съвсем скоро. В началото тя не искаше нито да потвърждава, нито да отрича този факт, докато не бе хваната от папараци на летището в София, преди да отпътува обратно към Щатите след бенефиса на баща си. В началото на връзката си с Айкут тя не показваше и мъжа до себе си. Вероятно първото е от суеверие, както и тайната около това в кой месец е, но редовно публикува на страницата си във фейсбук собствени кадри в цял ръст. Коремчето ѝ вече е доста голямо и личи, че съвсем скоро ще направи Христо Стоичков дядо. Не уточнява и пола на бебето, само издава, че името му ще започва с буквата М. Това предполага, че

ще бъде кръстено

не на баща ѝ, както

често пишат жълтите

издания, а на

майка ѝ – Мариана

Малкото човече, изглежда, е доста активно, толкова много я рита, че все едно има нинджа в корема си.

Сватбата на Михаела и Айкут се случи малко след като двамата отпразнуваха рождените си дни. На 9 юли бъдещата майка отпразнува своя 28-и рожден ден, а малко преди това - на 21 юни, половинката ѝ стана на 32 г.

Всъщност двамата се срещат малко след като Стоичкова приключи връзката си с актьора Иво Аръков. Айкут е българин от турски произход.

Семейството му е

родом от Шумен

и емигрира в САЩ,

когато той е още дете

Той се запознава с футболната щерка не на родна земя, а в Маями. В ролята на сватовника влиза не друг, а Христо Стоичков. “Досега не съм преживявала такава любовна история. Айки е моят човек още от мига, в който го видях. Наистина мисля, че съм намерила мъжа на живота си. Това е най-лежерната, спокойна и хармонична връзка, която някога съм имала”, категорична бе Мика в интервю преди време. Родителите ѝ също много харесват зетя си, макар че според близки до семейството Камата не е във възторг от бракосъчетанието на голямата си дъщеря. Тя обаче е категорична, че никога не е била по-щастлива с друг мъж, и не изпуска възможността да покаже щастието си в социалните мрежи.

Българинът от турски произход също има собствен бизнес, както и предишната половинка на Мика. Айкут е собственик на фирма, която предлага трансфер с луксозни коли и шофьори. Той може да бъде за всякакви поводи - вземане от или оставяне на летището, ВИП събития, сватби, момински и ергенски партита и други.

Освен сватбата си самият той наскоро също е имал повод, подходящ за услугите, които предлага - ергенско парти. Няколко седмици преди подписването в Маями той е отпразнувал хубавия повод с няколко приятели. Дали ще има друго ергенско парти преди голямото тържество в България, не е ясно. Знае се обаче, че ще се прибере в България отново преди него, за да отпразнува с вече законната си съпруга сватбата на сестра ѝ Христина. Малката дъщеря на Камата ще се омъжи за приятеля си и бивш тенисист Лука Белич в края на август също в Правец. Тя и хърватинът са заедно от над 2 години. Сгодени са от 2014 г.

Мика често показва нарастващото си коремче в социалните мрежи.
Мика често показва нарастващото си коремче в социалните мрежи.
Христо Стоичков и съпругата му Мариана позират с двете си дъщери и техните половинки. Вдясно са Мика и Айкут, а вляво - Христина и Лука.
Христо Стоичков и съпругата му Мариана позират с двете си дъщери и техните половинки. Вдясно са Мика и Айкут, а вляво - Христина и Лука.
Една от снимките на Михаела и Айкут, преди да станат семейство
Една от снимките на Михаела и Айкут, преди да станат семейство
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене