Връщат Рая в "София ден и нощ"

Рая се разбра за повече пари с продуцентите

Актьорите станаха известни, заплашват продуцентите

С нови обрати ще започне новият сезон на "София ден и нощ". Тв поредицата на Нова телевизия се радва на висок рейтинг и продуцентите вече са подписали за нови серии от есента.
За да стане сериалът още по-динамичен, много от главните герои ще бъдат изправени пред нови перипетии, за да оцелеят в квартирата си в София.
Любимката на зрителите Рая ще се завърне. Самата тя загатна, че наесен ще се появи отново, публикувайки снимка от снимачната площадка с текст "Очаквайте".
Напускането на Михаела, както е истинското й име, предизвика много драми сред зрителите. В интернет избухна вълна от недоволство. Според запалените фенове без нея поредицата изобщо няма да е интересна. Танцьорката и в реалния живот всъщност беше първата, която надигна глас за пари. Тъй като участниците в "София ден и нощ" не са професионални актьори, те са избрани с кастинг. Заплащането, което получават, не е високо, около 40-50 лева на снимачен ден. Успехът на поредицата направи героите истински звезди. Затова и назря бунт, че заслужават повече. Осен Рая мачото Митака е другият, който ясно казал на шефовете, че ако не му вдигнат двойно хонорара, изобщо няма да се яви повече на екран. Той натрупа слава и в момента е доста популярен фитнес треньор.

Митака има много фенки
Митака има много фенки

Останалите участници, получили бърза слава, също задействат странични проекти и вече нямат изгода да се снимат. Екранният Марио също заработва като фитнес треньор, а Теди и Галя са модели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене