Емануела в паника от порнокомпромати. Фолкпевицата си изгуби телефона

 Призова никой да не злоупотребява с видяното в устройството

Порнокомпромати хвърлиха в шок и ужас фолкпевицата Емануела!
Изпълнителката сама призна, че е изгубила телефона си, а вътре има клипове и снимки, които не са за широката аудитория. Мълниеносно в публичното пространство плъзна информация, че става въпрос за порноклипове, които палавата изпълнителката сама е заснела. Освен това се появиха предположения, че има и голи снимки, които са били правени за лична употреба, но сега могат да се озоват в ръцете на недобросъвестни хора.

Емануела е в ужас от загубата на телефона
Емануела е в ужас от загубата на телефона

"Ужас, загубих си телефона... Имах много ценна информация там! Ако някой го намери, моля да не злоупотребява с клипове, снимки и данните в него!", написа в личната си страница във Фейсбук изпълнителката на десетки попфолк хитове. "България Днес" научи, че изпълнителката не губи мобилния си телефон за първи път, но този път преживяла историята като много неприятен момент от живота й.

Изпълнителката има снимки, които не са за показ
Изпълнителката има снимки, които не са за показ

Почитателите й побързаха да я посъветват за различни начини, по които може да си го намери, като я насърчиха да търси подкрепа и от полицията. Бяха повдигнати и много въпроси за съдържанието на телефона.
"Чакаме порното", беше най-харесваният и интригуващ коментар, който провокира стотици нейни фенове трепетно да очакват появата на видеата в някой сайт. Именно с появата на порноклип в интернет колежката й Галена се изстреля във висините на попфолка и доби национална слава. Проблемът при Емануела е, че е достатъчно известна и няма нужда от подобна реклама.
Изпълнителката е призовала всички нейни познати да се включат в търсенето на телефона, като обещава щедро възнаграждение.
Изгубването на устройството идва в много неприятен момент за Емануела, защото страх от терористичен атентат тресе фолкпевицата.
Изпълнителката ще има участие в петък в популярен клуб в английската столица Лондон, но вече е в паника от предстоящото пътуване.
Емануела внимателно следи информационния поток и с тревога е установила, че пътуванията в Западна Европа вече изобщо не са нещо сигурно. Затова и изпълнителката се надява всичко да мине мирно и тихо и да не стане пряк свидетел на инцидент.
Обстановката на Стария континент е изключително чувствителна след нахлуването на бежанците и атентатите в Париж, Брюксел и Ница. Последната голяма бомбена атака в Лондон беше преди 11 години, но в съвременния свят нищо не е сигурно.
"Притеснява ме, че може да се случи нещо лошо на всеки ъгъл. Освен това е тревожно, когато много хора се събират на едно място. Там винаги може да стане някакъв инцидент. Ще опитаме да се забавляваме и да не мислим за такива неща. Важното е българите в Лондон да се почувстват добре и да стане незабравим купон", споделила пред приятели хитовата изпълнителка.
Нейната колежка Роксана преживя истински кошмар край атентатите в белгийската столица Брюксел. Изпълнителката се размина буквално за няколко часа с взрива на летището, като впоследствие смята, че по чудо е останала жива. Тогава много тежко прие намесата на съдбата и призна, че всяко нейно следващо пътуване ще бъде изпълнено със страх.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене