ВОДОЛЕЙ: Рутинни задачи

РАБОТА В началото на седмицата вашата натовареност през месеца е огромна, а имате намерение да се втурнете към началото на новите си идеи и планове, като това може да се случи само до сряда заради ретроградното движение на Меркурий от 31 август. Въпреки гнева на околните заради този блокиращ активността ви факт, за вас е удоволствие да се заемете с ежедневните си рутинни задачи Забравете за неприятностите с ваш колега, които ви изнервиха. От понеделник сте уверени и спокойни, ако избягвате общуването с делови партньори, които не са коректни с вас. Ще се радвате на успех, ако сте обмислили предварително действията си. Професионалните ви задължения изискват нови възгледи и бързи решения, които може да обмислите и да приложите веднага. С възможностите си сте в състояние да постигнете много. Бъдете търпеливи. Очаквайте материални придобивки. Новите предложения за професионална реализация не трябва да ви главозамайват, защото може да се подхлъзнете и да претърпите загуби.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква грижи. Пазете се от травма, която може да се окаже пречка пред набелязаните планове. Живеете забързано и не внимавате, а след това ще се ядосвате, ако се наложи принудителна почивка.

ЛЮБОВ Не са изключени разочарования заради прекалената ви чувствителност и нежелание да се съобразите с желанията на любимите си хора. Пазете се да не обидите половинката си с необмислените си думи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене