КОЗИРОГ: Ядове

РАБОТА Бързо се палите от най-малката несгода, с която се сблъсквате, и сте готови да спорите и да се ядосвате заради обрати, които не зависят от вас. Не си губете времето, а се заемете с деловите си срещи и служебните задачи. Застрашени сте от грешки, защото сте разсеяни.

Възможни са създадени от вас проблеми в отношенията с ръководството. От понеделник сте изпълнени с решителност и амбицирани да се докажете на всяка цена. Завършете започната преди време работа, въпреки че не сте достатъчно активни. Анализирайте постигнатото и бъдете критични към себе си, за да осъзнаете собствените си пропуски. Направете плановете си за следващите дни, а начинанията започнете преди сряда заради започващото на 31 август ретроградно движение на Меркурий. Предпазвайте се от предложенията за губещи инвестиции. С работата си се справяте отлично.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не се преуморявате и не прекалите с алкохола и ако не си измислите болежки, за да избегнете секса. Съхранете добрата си форма, която дразни вашите неприятели.

ЛЮБОВ Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си пред любимите си хора, които се съмняват във верността ви. Докажете им, че грешат. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене