ДЕВА: Проблеми

РАБОТА На успех могат да разчитат всички, занимаващи се със собствен бизнес или с търговия. Имате възможност да попълните бързо банковата си сметка със задачи, които са ви заявили през първите дни на седмицата. За да преодолеете проблемите, бъдете търпеливи и не избухвайте. Не мислете да разширявате дейността си. Няма да срещнете подкрепата на вашите колеги, а и от 31 август Меркурий е в своето ретроградно движение. От понеделник неочаквано за вас ще настъпи обрат в отношенията ви с околните. Професионалните ви задължения изискват да сте уверени във възможностите си. Не се съгласявайте да давате заем на ваши приятели. Имате възможност да реализирате вашите планове и идеи, ако сте ги планирали по-рано. Избягвайте ненужните спорове и не рискувайте, като защитавате ваш колега, който се е забъркал в конфликт. Емоцията ви пречи да прецените реално случващото се, свързано с възможността да се издигнете на нова професионална позиция.

ЗДРАВЕ Доброто ви настроение е причината за отлично здраве, което ви дава стимул да живеете пълноценно, но не бива да се храните с дразнещи стомаха ви люти и пикантни ястия, за да избегнете обостряне на хронични проблеми.

ЛЮБОВ Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените могат да обявят годежа си през тази седмица.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене