ЛЪВ: Инициативност

РАБОТА Успехът е с вас, ако не се отпуснете през първите дни на тази седмица, ако сте инициативни и стабилизирате положението си. Използвайте дните до сряда за срещи и сключване на договори. Не отказвайте деловите предложения, ако не са свързани с финансиране. От понеделник бъдете амбицирани и усърдни при изпълнение на спешните задачи и поставяне началото на новите, защото от сряда Меркурий е вече в своето ретроградно движение. Не се разпилявайте. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте конфликти на работното си място.

Ако сте напрегнати и неособено активни, причината е в нежеланието ви да общувате с колегите си и да обсъждате професионални проблеми. Бъдете предпазливи по време на разговорите при делови пътувания, които привидно ви гарантират възможност за разширяване на бизнеса и срещи с нови партньори.

ЗДРАВЕ Дайте си достатъчно време за сън. Здравето ви изисква грижи. Не прекалявайте с алкохола и тлъстите храни. Тези от вас, които страдат от хронични болести, не трябва да забравят да се грижат за здравето си.

ЛЮБОВ Несемейните да очакват предложение за брак, което ще ги ощастливи. Сексуалният ви живот изисква да сте предпазливи, за да не си създадете проблеми с интимната половинка, ако не сте сигурни в чувствата си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене