БЛИЗНАЦИ: Удовлетворение

РАБОТА Всички ваши идеи са интересни и впечатляващи и ще ви донесат удовлетворение в началото на седмицата. Бъдете готови да ви радват нови постижения, ако не допускате финансови загуби. Конфликтът с колегите ви е заради нежеланието ви да се подчините на установените правила на работното място.

От понеделник до сряда имате възможност да започнете нови задачи, но от 31 август Меркурий започва своето ретроградно движение и изисква да не спорите, а да се заемете с рутинните си задължения. Имате шанс за материални успехи. Не е във ваша полза и да налагате насила мнението си. В този период не мислете за бъдещите си професионални планове. Новите срещи ви носят рисковани предложения и много бъдещи разочарования. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи на решенията. Ограничете срещите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради предразположеност към проблеми с белите дробове и алергични реакции заради замърсен въздух, или защото сте страстни пушачи. Не пропускайте разходките сред природата.

ЛЮБОВ Семейните да не пропускат да се грижат за брачната половинка и децата си, въпреки професионалната си заетост. Предпазвайте се от изневери, ако имате щастлив и хармоничен брак, защото сте податливи на ухажвания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене