Таланти и фалшиво пеещи в нов риалити формат

Мария Игнатова

Не само таланти, но и фалшиво пеещи хора ще могат да участват в новия риалити формат по Нова тв. Музикалното шоу “Пееш или лъжеш”, чийто продуцент е “Глобъл филмс”, тръгва през есента. А водещи ще бъдат Мария Игнатова и Ненчо Балабанов.

На сцената на предаването ще се качат хора с артистични умения, които пеят фалшиво или пък имат истински талант. Във всеки епизод 8 участници ще бъдат оценявани от петчленно жури и една известна личност от музикалната сцена у нас. Задачата е да се определи кой наистина може да пее и кой лъже, че има такава дарба. Претендентите, които във всеки епизод ще бъдат различни, ще минават през четири кръга и без да пеят, ще трябва да убедят оценяващите, че имат способности. Във всяко издание ще бъде определян победител, който ще изпълнява дует с гост-звездата. Със сигурност ще се получават забавни моменти в случаите, когато победител става човек без никакви музикални дадености. Кастингите за риалити формата ще бъдат на 9, 10 и 11 септември в НДК.

Нова тв е първата медия в Европа, която ще заснеме българския вариант на Южно-корейското шоу I can see your voice.

Новият формат, както и целият есенен сезон на Нова тв ще бъдат представени по различен начин само след броени дни. Това ще стане с голям концерт на 6 септември в Княжевската градина в София, който ще се излъчва на живо.

Събитието ще представи най-важното от новия телевизионен сезон и най-актуалните онлайн проекти, като на сцената ще излязат популярни български певци в съвместни изпълнения с лицата на телевизията.

Сред поканените да се включат са Любо Киров, Криско, Богдана Карадочева, дует “Авеню”, Етиен Леви, Християна Лоизу, Рафи, Дара, Славин, Невена Пейкова и Стивън Ачикор. Водещи на концерта ще бъдат Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков. (24часа)

Ненчо Балабанов
Ненчо Балабанов
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене