Азис ЦУНКА Дилов-син

"Двойка уникат", наричат ги феновете им

Не се хабете, момичета!, изчурулика Любен на костинбродски

Такава снимка не сте виждали. Не сте и очаквали да видите. Азис горещо близо до Любен Дилов-син, цунка го по бузата. Яко, нали?!
"Добре, момичета! Не се хабете! Дори и в Южна Франция това е човекът!", написа в типичния си тон Любен Дилов-син като коментар към скандалната снимка. "Винаги съм знаел, че ще се случи... чувствам се обичана", добави чалгаджията.
Азис, естествено, изглежда в свои води, като позира еротично с човек от същия пол. Даже е по-странно, ако видим Азис да се натиска с разни фльорци с големи гърди и дълги коси. Изненадващо, Дилов-син се вписва без усилие в този кадър - вижте му спокойната, благородна и толерантна физиономия. А и очилата, които е избацал, допълнително го "разкриват".

Любен налита и на четириноги
Любен налита и на четириноги

Азис и Дилов се засякоха не къде да е, а в Сен Тропе, където отмарят от напрегнатата, тежка БГ обстановка. И двамата са с такива дрехи, че на човек може лошо да му стане, ако ги гледа твърде дълго - то не са флорални мотиви, елипси, кръгчета, детайли, папийонки... Черешката на тортата е върху главата на Азис. Като римски император той си е лепнал венец от листа, но не груб и селски, а нежен и малък.
В Сен Тропе е забавно
В Сен Тропе е забавно

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене