Мълния порази базата на шоуто “Фермата”

Строителите пропуснали да монтират гръмоотвод и така поставили в опасност скъпа техника

На шоуто "Фермата" със сигурност ще му върви по вода, и то много вода. При една от последните бури, разразили се край София, базата на риалити формата е ударена от няколко стихии наведнъж. Първо се излива проливен дъжд, който едва не наводнява построените декори.

Минути по-късно небето праща и милиони волтове електричество. Мълния прорязва небето и се стоварва върху базата, където само след няколко дни ще бъдат приютени участниците във втория сезон на изключително популярното предаване, което събра рекорден зрителски интерес на финала си. Инженерно настроените фенове на подобен тип програми моментално ще възкликнат: "Няма проблем, нали е имало гръмоотвод, който е приземил мълнията в земните недра." Оказва се обаче, че строителите на базата са се опитали да пресъздадат толкова автентична селска атмосфера, че дори пропуснали да монтират необходимата система за предпазване от небесното електричество. Така хиляди волтове нахълтали във вече готовата база.

За щастие наоколо нямало хора, но пострадала техника. Това призна и продуцентът на предаването Иван Христов. Той лично видял как пуши фургонът със скъпите машини, необходими за реализацията на подобен амбициозен проект.

"Техниката буквално се запали. Добре, че имаме опитен екип, който извърши истинско чудо и спаси положението. Иначе имаше опасност да се провали стартът на предаването", призна Иван Христов, който заедно с партньорите си Андрей Арнаудов и Ники Николов са се постарали да съберат интересни лица в селскостопанското имение, което се намира в близост до София. Тази година петима популярни българи се събират с десет неизвестни и започват да се борят за собственото си оцеляване, свиквайки с нелекия селски бит.

Шефовете на шоуто се хвалят, че са направили уникален кастинг на участниците, с който още повече да повишат интереса на публиката. Със сигурност в шоуто влиза бившият шеф на спортния отдел на Би Ти Ви Крум Савов. В предишния си брой "168 часа" ви разказа за неволите на Савов, който беше единият от седемте спортни журналисти, освободени от частната телевизия само в рамките на 2 години. Явно популярният водещ не е останал с лоши чувства към Би Ти Ви и сега ще се появи в неин формат.

Оше за участниците в риалитито  "Фермата" четете в хартиеното издание на в. "168 часа"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене