Фешън пръстени за крачета

Все още е сезонът на отворените обувки, на красивия педикюр и на бижутата, които блестят от пръстите на краката ни.
Какви пръстени властват това лято върху нашите стъпала?

Сребърни делфини


Ако сте фенове на всички морски твари, тогава тази двойка бозайници е идеалното бижу за показалеца на левия ви крак. Или пък на десния!

Знаме

Ако ви тресе роден патриотизъм, но не намирате бижу с българския трикольор, тогава може да изберете звездите и трицветието на флага на американците. Понякога е по-добре в краката, отколкото върху ръката.

Пеперуда

Този пръстен ще приляга кокетно не само на пръстите, но и на късите ви панталонки или минижуп. Съчетайте го със сандали на ток или елегантни чехли.

Раковина

Не може да говорим за топло време и отворени обувки и да подминем бижутата, върху които красиво се излежават миди, раковини или други къщи на морски обитатели.

Костенурка

За любителите на водната и сухоземната фауна костенурката е еднакво любимо същество. Съгласете се, че пръстен с костенурка върху пръстите на краката е нещо, което винаги усмихва.

Безкрайност

За романтиците знакът за безкрайност е нещо доста свидно. Когато сме влюбени, всички вярваме или поне се надяваме, че това наистина ще продължи вечно. Този пръстен е още един израз на любовта ви към мъжа до вас, който най-вероятно обожава фините ви стъпала.


Лазурен поглед


Този модел бижу със сигурност казва на околните, че нищо не ви убягва. Пръстен с очи в началото може и да изглежда леко стряскащо, но може и да намига на всички около него.

Звездно небе


Понякога светът е в краката ни, друг път - небето. Представете си колко приказно ще изглежда това бижу върху пръстите ви, ако сте му подарили нощното сияние на сребриста рокля или на малка черна рокля с едва доловими мъниста.

В комбинация

„Колкото повече, толкова повече!“ Мъдрост отдавна прозряна от Мечо Пух.
Кой казва, че трябва да се ограничите само до един пръстен. Сложете още няколко, никога не са излишни. Ако са от различни материали, още по-забележително.

Кръст

Пръстите на краката едва ли са най-подходящото място да покажете религиозните си вярвания, но всеизвестно е, че всеки разбира вярата по различен начин.

Цвете


Нищо не може да е по-подходящо от цвете за топлото време и за сандалите, които откриват красотата на пръстите на краката.

Плитка


Има нещо архаично и нежно в сплетените пръстени, съгласете се. Ако изберете такъв модел аксесоар, със сигурност стъпалата ви ще се сдобият с още един щрих женственост.

Котва

Ако ви предстои пътешествие с лодка или круизна ваканция, то тогава задължително сложете в багажа и един пръстен с котва, с който да украсите пръстите на краката си. Представете си колко модерно допълнение ще бъде към сексапилния ви бански.

Слон


Казват, че слонът носи щастие. Дори и не навсякъде по света това да е вярно, със сигурност няма да навреди нито на педикюра, нито на общия вид на краката ви, ако избере пръстен с такава фигурка.

снимки: http://allwomenstalk.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене