На 2-3 септември Bedroom Beach Club избухва като RockstaR за грандиозен финал на парти сезона

Клубната икона ще разтърси за последен уикенд морския бряг с горещия саундтрак на лято 2016, хард рок сексапил, взривяващо шоу и енергия – до следващото лято и нови бляскави, екстравагантни нощи

На 2-3 септември Bedroom Beach Club ще изпрати лятото! Светлините угасват… Завесата пада… Преди това обаче клубната икона ще сложи финал на забележителния парти сезон с последен грандиозен уикенд на брега на морето. Раздялата с екстравагантните нощи, бляскавите шоу програми и ефирните летни емоции, които властваха през последните 3 месеца в елитния клуб на Слънчев бряг, ще започне на 2 септември, когато зад пулта за последен път ще избухнат хаус терминаторите DJ Mascota & C-Fusion.

Ден по-късно - 3 септември, големият финал ще бъде даден с майсторите на модерния звук Dimo BG и Andrew, които ще ни припомнят саундтрака на лятото и че купона никога не свършва - само сменя мястото и сезоните!

Bedroom Beach Club ще закрие лято 2016 със зашеметяваща компилация от саунд, настроение и енергията на мега спектакъла "RockstaR", вдъхновен от неостаряващите хеви метъл и рок динозаври Guns N' Roses, AC/DC, Kiss, Metallica и Aerosmith. Dimo BG и Andrew ще направят традиционното си парти „като за последно”, смесвайки разтърсващ хаус и металически акорди на китари, нажежавайки атмосферата до червено. Сцената ще се взриви под неустоимия хард рок сексапил на Bedroom Premium Ladies и хореографията на Галя Христова (Сатен), а бунтарски костюми с рокендрол, кибер-пънк и прогресив елементи, произведение на дизайнера Донка Боева, ще направят истински фурор. Нощта ще е черна, както и грима на очите, якетата и корсетите опасно стегнати, кожените панталони прилепнали по краката, косите пънки... разпилени... няма нищо безупречно на сцената, само усещане за свобода, адреналин и живот по ръба - като Rockstar! На 3 септември Bedroom Beach Club за последен път ще остави своите гости без дъх с взривяваща симфония от визуални ефекти, завладяващ звук, светлинно шоу, сценография и впечатляващи перформънси - магия, превърнала се в запазена марка на клуба през годините, заради която всяко лято хиляди посетители се стичат от цяла България и чужбина... А веднъж прекрачили прага му и завладяни от енергията и неповторимия му изискан стил, се връщат отново и отново, жадуващи още по-силни нощни приключения.

Party Like a Rockstar! Като за последно... до следващото лято в Bedroom Beach Club!

След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии

Напишете дума/думи за търсене