ВОДОЛЕЙ: Успех

РАБОТА Въпреки че Меркурий е вече в своето директно движения, начинанията са нежелателни. Стабилизирайте постигнатото. Осъзнайте значимостта на предстоящите професионални задължения. Без колебание приемете своята задача. Ще ви направят предложение за продължително пътуване и срещи с интересни хора. Преценете дали да го приемете. От понеделник ще ви изненадат интересни събития, в които ще се окажете главните герои. Не отхвърляте перспективните предложения за работа, които ви поднасят днес. Заредени сте с положителни емоции, гарантиращи ви успех. Не го пропилявайте заради бездействие или нежелание да проведете разговорите и срещите си. Знам, че не ви се работи, но след като целите финансова стабилност, бъдете активни. Имате възможност да се придвижите към нов връх по служебната стълбица. Подгответе в писмен вид идеите си и ги изпратете на всички ваши познати и партньори, от които зависи тяхната реализация.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично въпреки нетипичното за вас състояние да си внушавате болести. Възможни са травми. Бъдете внимателни и при движение по улиците и при работа, свързана с ремонти.

ЛЮБОВ Ще се влюбите отново. Ако сте самотни, приемете това за дар от Съдбата. Радвате се на спокойствие и хармония в отношенията с интимната половинка. Може и да ви зарадват сексуални изживявания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене