СТРЕЛЕЦ: Напрежение

РАБОТА От първия ден на седмицата стабилизирайте отношенията си у дома и се радвайте на хармонията, която сте постигнали на работното място. Подкрепете идеите на вашите колеги. Въпреки напрежението интересни новини, които отдавна очаквате, ще ви оправят настроението. Не бързайте да се радвате и да се отпускате. Бъдете отговорни и предпазливи. От понеделник приемете предложението за делова среща с висшестоящи познати, които неочаквано ще ви предложат нова работа. Не се колебайте и още в деня кажете, че сте съгласни. Направете и невъзможното, за да започнете с изпълнението на новите си служебни задачи. Ще се натоварите с повече работа, но резултатът е отличен. Ще ви донесе мечтаното признание. Странно защо сте напрегнати и нервни. Склонни сте към нападателно поведение, което ви печели врагове. Наложете си търпени и спокойствие, за да не се изпокарате с всички.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради липсващата хармонията в отношенията, която всъщност не е разрушена, но вие си внушавате, че не сте обичани, болни сте и всички отказват да се погрижат за вас.

ЛЮБОВ Ако има някакви дрязги и неясноти между вас и близките ви, сега е моментът да ги изясните и забравите. Време е да си дадете сметка, че трябва да сте толерантни с интимните си половинки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене