ЛЪВ: Състрадателност

РАБОТА Новини, които не ви засягат пряко, но се отнасят за близък на ваш колега, на когото държите, ще ви разчувстват, защото сте състрадателни. Подкрепете го. Бъдете внимателни при делови срещи със служители в държавните институции. От понеделник отчетете всички детайли в разговорите, които провеждате, за да се справите с изискванията на новия си работодател, преди да започнете работа. Бъдете внимателни в действията и постъпките си на работното място. Разсеяни сте и може да навредите и на себе си, и на вашите колеги. Задълбочете се в задачите си. Не се поддавайте на гнева си, ако постиженията ви в някои от дните не са според очакванията ви. Емоцията ще съсипе постигнатия мир с вашите колеги, ако не се вгледате в себе си и не осъзнаете и собствените си грешки. Предпазливостта при делови разговори е задължителна, въпреки че сте подложени на изкушението да се впуснете в нови делови запознанства.

ЗДРАВЕ Въпреки голямото напрежение, на което сте подложени, здравето ви остава стабилно. Не бива да сте притеснени и да си вредите сами. Предпазвайте се от физическа работа, за да не блокирате кръста си.

ЛЮБОВ При нови запознанства не се предоверявайте и не бързайте да обсебвате партньорите си. Спокойствието в семейството ви зависи от вашето внимание, което липсва на вашите близки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса
Стоичков на върха на щастието - стана дядо на внук!
Тейлър Суифт и приятелят й Травис Келси няма да присъстват на Мет Гала 2024
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща

Напишете дума/думи за търсене