БЛИЗНАЦИ: Прибързани изводи

РАБОТА В петък и почивните дни поставете без напрежение началото на важни служебни задачи, от които зависи вашето бъдеще. Използвайте без колебание информацията, която ще получите. Не допускайте грешки на работното си място. От понеделник бъдете умерени, не правете прибързани изводи и не проявявайте гордостта си без причина, ако са ви направили забележка. Не спорете, не налагайте мнението си, дори и да сте прави, за да не загубите подкрепата на вашите колеги.

Не давайте неизпълними обещания и не се съгласявайте да ви натоварят с непосилни отговорности. Няма да ви липсват срещи и запознанства, но не провеждайте делови разговори, свързани с финансиране. Добре преценявайте кого допускате в живота си. Прекратете отношенията си с тези ваши делови партньори, които ви използват. Възползвайте се от подкрепата на влиятелни познати.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Спазвайте диета. Избягвайте животинските храни, които са причина за алергии, в комбинация с цигарите, алкохола и нежеланието ви да се се разхождате.

ЛЮБОВ Възстановете хармонията в семейните отношения. Чувствата ви са споделени. Жените да обърнат внимание на себе си. Липсва им самочувствие. Очаква ги романтична вечер и незабравими сексуални удоволствия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене