ТЕЛЕЦ: Емоции

РАБОТА Началото на седмицата ви обещава емоции и нервност, които ще доведат до неочаквани обрати, ако не ги овладеете. До обед избягвайте деловите срещи и телефонни разговори. Ако избухнете без причина ще развалите вече създадените стабилни отношения. В никакъв случай не харчете пари без причина. Планирайте рационално работата си и разпределете сили те си така, че да избегнете неприятностите. Предпазвайте се от финансови проблеми. Няма да ви липсват срещи и запознанства, но не провеждайте делови разговори. Само си създайте впечатление за хората, с които се виждате днес за първи път. Добре преценявайте кого допускате в живота си. Причината за трудностите са странични фактори, които никой на работното ви място не е успял да предвиди. Не са изключени промени. Подгответе за подпис важни договори и финансови документи.

ЗДРАВЕ Притесненията от предишния ден оказват неблагоприятно въздействие върху физическото ви състояние. Ще го стабилизирате, ако не се преуморявате и не прекалите с обилните трапези и алкохола.

ЛЮБОВ Обърнете внимание на близките си. Търпението и тактът ви помагат да съхраните доверието, уюта и топлотата в своя дом.

Вечер се отдавайте на интимни разговори и сексуални удоволствия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене