ОВЕН: Запознанства

РАБОТА Меркурий е вече в своето директно движение. Посветете времето си на организационна работа, което е от значение за вашите планове. Осъществете необходимите нови познанства и се подгответе за разплащания с вашите партньори или подчинени. От понеделник ще се справите бързо и без проблеми със задачите си. Чувствителни сте към критиката, свързана с професионалните ви възможности, но тя е неизбежна част от вашите успехи. Бъдете внимателни в думите и действията си, ако ви ядосват умишлено, и не обиждайте колегите си.

Трудностите са породени от нежеланието ви да се занимавате с рутинната си работа. Притеснени сте, че тъпчете на едно и също място, че развитието ви е спряло. Искате да се обогатите с нови знания. Бъдете последователни в действията си. Най-напред приключете със задълженията си на работното място, а след това осъществете мечтата си.

ЗДРАВЕ Обърнете сериозно внимание на здравето си. Почивайте си повече и се разхождайте сред природата. Поглезете тялото си със сауна или масаж. Проведете профилактика за предпазване от инфекциозни заболявания.

ЛЮБОВ Не се изкушавайте от сексуални контакти с непознати партньори, ако сте семейни. Сексуалните ви отношения все още са нестабилни, заради невъзможност да преодолеете отдалечаването от брачната си половинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене